Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Έκλεισε Χιώτη, “κοιτάει” Ντουντού!

Χωρίς τίτλοΜία ηχηρή κίνηση ολοκλήρωσε την Τετάρτη (24/06) ο Πανελευσινιακός. Οι «σταχυοφόροι» είχαν ενημερώσει νωρίτερα για το ραντεβού με τον Διονύση Χιώτη και το βράδυ ανακοίνωσαν την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας έπειτα από επτά χρόνια στο ΑΠΟΕΛ, όπου μέτρησε 112 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 27 στο Κύπελλο, επέστρεψε στη χώρα μας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Football League. Μάλιστα, στην κατηγορία επιστρέφει έπειτα από 8 χρόνια, αφού τη σεζόν 2007-08 είχε 14 συμμετοχές με την Κέρκυρα.

Στην καριέρα του σε ΑΕΚ, Εθνικό, Προοδευτική, Κέρκυρα και ΑΠΟΕΛ μετρά συνολικά 366 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 37 στο Champions League και οι 28 στο Europa League.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 38χρονου τερματοφύλακα, Διονύση Χιώτη».

πηγή

ImageHandler (1)

Η Λαμία φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ.

Μια πραγματικά εντυπωσιακή μεταγραφή για τα δεδομένα της Football League επιχειρεί να κάνει η Λαμία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportreport.gr, η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντουντού Σεαρένσε!

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας τεράστιας μετεγγραφής που θα προκαλέσει πάταγο είναι ο ΠΑΣ Λαμία! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportreport.gr οι “κυανόλευκοι” έχουν πλησιάσει και έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τον πολύπειρο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ντούντου.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Αλεξάνδρο ντε Σουζα Ντουντού Σεαρένσε ο οποίος ως γνωστόν έχει αγωνιστεί για μια τριετία (2008-2011) στον Ολυμπιακό ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στο πρώτο μισό της σεζόν, για να μεταπηδησει στην πορεία στην Μακάμπι Νετάνια στο Ισραήλ. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ειναι 11 φορές διεθνές με την “μεγάλη” Εθνική Βραζιλίας, έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων με την “σελεσάο” όπου είχε αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ και αναμφίβολα μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της Λαμίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected