Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

005cb8cb47087fc288825ce2ebc46148_LΟ προγραμματισμός της Νίκης είναι το σήμα κατατεθέν της, με τους ανθρώπους της ομάδας στη νέα εποχή που ξεκινά από την … ταπεινή Γ’ Εθνική να οργανώνουν τα πάντα και κυρίως από πολύ νωρίς.

Σίγουρα το να ανακοινώνονται τα πρώτα φιλικά ενάμιση μήνα πριν δεν το βλέπουμε συχνά ούτε σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, αλλά φέτος στη Νίκη όλα δείχνουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο.

Έτσι λοιπόν από τα σάιτ της ομάδας ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας κι αυτά θα διεξαχθούν κόντρα στον Ρήγα και τον Πύρασο στις 9 και τις 14 Αυγούστου αντίστοιχα, χωρίς να γίνεται γνωστή η έδρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνονται δύο φιλικοί αγώνες, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας αμέσως μετά την επιστροφή από τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: την Κυριακή 9/8 με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο και την Παρασκευή 14/8 με αντίπαλο τον Πύρασο. Τα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια θα ανακοινωθούν εν καιρώ».

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected