Κατηγορίες
Διαιτησία

ΚΕΔ – Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ζωγράφου

Οι άλλες δύο θέσεις της ΚΕΔ καταλαμβάνονται από τους Φραγκίσκο Σωμαρακάκη και Χρήστο Γενναίο αντί των Δημήτρη Μπέγκου και Γιώργου Αμυγδαλή.

– Ο Γιάννης Τσαχειλίδης, διεθνής και διαιτητής Super League, ήταν στην ΚΕΔ την περίοδο 2012/14 και ασχολούνταν με τους ορισμούς διαιτητών στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Αντικαταστάθηκε στις 30/07/2014 και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο επιστρέφει σε αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς η θέση του υπευθύνου ορισμού διαιτητών στη Super League έχει δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Στις 25/01/2014 είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

– Ο Φρ. Σωμαρακάκης (Αθήνας) ήταν “ συνδεόμενο μέλος ” με την ΚΕΔ το διάστημα 2012-14 και στις 30/07/2014 έγινε κανονικό μέλος της ΚΕΔ με διετή θητεία. Όμως η θητεία του αντί για διετής έγινε δίμηνη, αφού ο Γιώργος Γκιρτζίκης που ανέλαβε το Φθινόπωρο 2014 πρόεδρος της ΚΕΔ, παίρνοντας την θέση του Γ. Καραμελίδη που παραιτήθηκε για “προσωπικούς λόγους”, αντικατέστησε στις 3/10/2014 όλη την επιτροπή που είχε τοποθετηθεί πριν από δύο μήνες με τους Ζωγράφο, Αμυγδαλή και Μπέγκο.

Ο δε Γ. Καραμελίδης που το περασμένο Φθινόπωρο παραιτήθηκε για “προσωπικούς λόγους” από την προεδρία της ΚΕΔ, τον περασμένο Φεβρουάριο επανήλθε αντικαθιστώντας τον Γκιρτζίκη ο οποίος τον Ιανουάριο 2015 έγινε πρόεδρος στην ΕΠΟ.

– Ο Χρ. Γενναίος (Αθήνας) είναι το μόνο νέο πρόσωπο στην ΚΕΔ. Υπήρξε διεθνής και Super League βοηθός διαιτητή.

Πηγή: soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected