Basket

Δημήτρης Ιτούδης – Διέψευσε ότι η ΤΣΣΚΑ έκανε πρόταση στον Σλούκα

itoudis_exoΟ Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στο Βελιγράδι, ως προσκεκλημένος της ένωσης Σέρβων προπονητών και μιλά στο Euroleague Greece για τον… πόλεμο ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Εφές, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τους ίδιους παίκτες.

ο σαββατοκύριακο θα βρεθούν στο Βελιγράδι τα μεγαλύτερα ονόματα που εκπροσωπεί ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς (μεταξύ αυτών οι Σπανούλης, Τελέτοβιτς, Άντιτς -μαζί με τον Ντάνστον και δεκάδες άλλους), για τον εορτασμό των 20ων γενεθλίων του πρακτορείου του (Beobasket) και το Euroleague Greece βρίσκεται στη Σερβία για να σας μεταφέρει όσα συμβούν. Μεταξύ αυτών, τα εγκαίνια του ανοιχτού γηπέδου “Spanoulis” που δημιούργησε ο εκπρόσωπος του Kill Bill, προς τιμήν του παίκτη που άλλαξε το ρου του γραφείου του -και θα παραχωρηθεί στη FIBA για αγώνες 3on3.

Όπως περιμέναμε την πτήση για το Βελιγράδι, βρήκαμε κάποιους γνωστούς στην αίθουσα αναμονής. Δυο που έχουν συνεργαστεί επί χρόνια με τον Ραζνάτοβιτς (Ντούσαν Βούκσεβιτς και Σάνι Μπετσίροβιτς, με τον τελευταίο να μας ενημερώνει πως αυτή ήταν η τελευταία σεζόν στην ενεργό δράση και ότι έχει αποφασίσει να βάλει κοστούμι -έκανε και χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια, ότι θα φορέσει γραβάτα) και δυο άλλους πολύ γνωστούς μας, που ωστόσο εκπροσωπούνται από άλλον ατζέντη: τον Δημήτρη Ιτούδη και τον άμεσο συνεργάτη του, τα δυο τελευταία χρόνια (είχαν φυσικά συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό), Ανδρέα Πιστιόλη. Βλέπετε, στην πρωτεύουσα της χώρας θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο και το σεμινάριο της ένωσης Σέρβων προπονητών, με τον Ιτούδη να είναι ο ειδικός προσκεκλημένος -και ζητούμενο να αποκαλύψει όσα κάνει στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected