Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η περαιτέρω ενίσχυση και η μεταγραφή…αεροδρομίου!

d2f4c659d1850f72de5eaf7a4d667b42_LΟ τεχνικός διευθυντής της Νίκης, Θάνος Θεοδώρου μίλησε για όλους και για όλα στην οπαδική εκπομπή του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης στο Blue Star fm.

Ο κ. Θεοδώρου είπε ότι η Νίκη έχει συμπληρώσει τα 2/3 του ρόστερ της, ότι θα γίνουν ακόμη οκτώ κινήσεις περίπου και ότι αυτές θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο.  Μάλιστα μίλησε για οκτώ έμπειρους ποδοσφαιριστές και ότι μπορεί να γίνει μεταγραφή… αεροδρομίου για τα δεδομένα της ομάδας, που θα προκαλέσει δηλαδή μεγάλη εντύπωση στην κατηγορία.

Απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Για την ΕΠΟ και την αντίδραση της Νίκης: «Αντιδράσαμε ακαριαία στο θέμα της ΕΠΟ, μιλάμε εκ του ασφαλούς για τη Γ’ Εθνική και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας, που είμαστε πολύ μπροστά».

Για το πλάνο της Νίκης: «Η ομάδα μας είχε την τύχη τα περασμένα χρόνια να έχει τεράστιες ακαδημίες από πίσω και την ατυχία να μην αξιοποιούνται. Περάσαμε το πρόβλημα με σκληρό τρόπο να πέσουμε από την Α’ Εθνική πρώτοι, αλλά αυτό έγινε πλεονέκτημα, γιατί είχαμε ξεκαθαρίσει από τον Απρίλιο τι θέλουμε να κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Προσπαθούμε να μην ξεφύγουμε από το αρχικό πλάνο, στο οποίο γίνονται μικροδιαφοροποιήσεις, αλλά ως προς τη δυναμική της ομάδας είμαστε πιστοί, γιατί φτιάχνουμε ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Πρέπει να μην παρατήσουμε τις ακαδημίες μας από δω και πέρα ποτέ. Είμαστε στη φάση ο κόσμος να ξαναγκαλιάσει αυτήν την ομάδα, παρόλο που απογοητεύτηκε».

Για την αντιμετώπιση που είχε η Νίκη σε συγκεκριμένα ζητήματα: «Ήμουν αυτός που έπρεπε να συζητήσω με προπονητικά κέντρα και με παίκτες και παντού κατάλαβα ότι ήμασταν εκτεθειμένοι. Π.χ. θα θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία εδώ, χωρίς να σημαίνει ότι τα έξοδα θα ήταν λιγότερα, αλλά δεν ήταν εφικτό, γιατί έχουμε ανοικτά οικονομικά θέματα με τα προπονητικά κέντρα του Πηλίου.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected