Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Πρόταση από Αργεντινή ο Πόι, τέλος δανεισμού του Νάκα

ImageHandler3Πρόταση να επιστρέψει την Αργεντινή και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του δέχθηκε ο Μάουρο Πόι!

O 34χρονος πρώτος σκόρερ του Αρη, βρίσκεται εδώ και μέρες στην πατρίδα του και η Χιμνάσια Μεντόζα, ομάδα β’ κατηγορίας, δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον παίκτη, θέτοντάς του θέμα επαναπατρισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Los Andes” στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Μάουρο Πόι, είναι η πρώτη επιλογή για την Χιμνάσια Μεντόζα. Στον έμπειρο Αργεντίνο παίκτη, έχει ήδη γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντησή του. Είναι καθαρά στο χέρι του Πόι να αποδεχθεί ή όχι την πρόταση, όπως αναφέρουν οι Αργεντινοί και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο Πόι, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, προ ημερών, στο novasports.gr, άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Λείπω πολλά χρόνια από εκεί και δεν ξέρω… Βέβαια, κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Αργεντινή για μόνιμη εγκατάσταση, αλλά δεν ξέρω το πότε θα συμβεί αυτό. Η Ελλάδα μ΄ αρέσει πολύ, αλλά είναι δύσκολο για μένα να μείνω για πάντα μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους», έλεγε.

Δεδομένου του ότι δεν τον δένει κάποιο συμβόλαιο με τον Αρη, η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του…

ImageHandler3 (1)Ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Άρη ο Στέλιος Νάκας και επιστρέφει στην Ξάνθη. Ο Βολιώτης μέσος, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όμως ανήκει στη Skoda, η οποία τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Όμως, ο δανεισμός εξέπνευσε και ο 21χρονος είναι υποχρεωμένος να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του, την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου.

Το δυσάρεστο για τον Νάκα, είναι πως, επί της ουσίας, δεν πρόλαβε να κάνει διακοπές, δεδομένου πως μέχρι την Παρασκευή προπονούνταν κανονικά με τον Άρη στο Ρύσιο και τώρα καλείται να ενταχθεί στις προπονήσεις της Ξάνθης. Εκεί θα προσπαθήσει να πείσει τον Λουτσέσκου για την αξία του κι αν δεν τα καταφέρει να αναζητήσει αλλού την τύχη του, ξανά ως δανεικός. Υπ΄ αυτό το πρίσμα, ίσως, ο δρόμος τον ξαναφέρει στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’…

Ο Νάκας, αγωνίστηκε σε 14 ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εκ των οποίων σε δύο μόνο ξεκίνησε βασικός, αφού συνήθως ο Καλαϊτζίδης τον έριχνε στη μάχη από τον πάγκο, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected