Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μόλις 24 ώρες έμεινε χωρίς ομάδα ο Γαϊδαρτζής!

39ba6210bfa8679f6d629cb2bde64e8b_LΈναν παίκτη «πολύεργαλείο» για την επιθετική της γραμμή πρόσθεσε σήμερα το βράδυ η Δόξα.  Ο 22χρονος  (22-2-94) Νίκος Γκαϊδαρτζής  υπόγραψε το νέο δελτίο του στην Δόξα.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που δουλεύτηκε σε αρκετό βάθος χρόνου και δεν προέκυψε ξαφνικά καθώς οι διοικούντες της ομάδας τον παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό μετά από υπόδειξη του Ανδρέα Παντζιαρά. Ο τεχνικός της δόξας είχε κάνει πρόταση απόκτησης για τον νεαρό επιθετικό την περίοδο των μεταγραφών του περασμένου Γενάρη που τελικά δεν ευόδωσε τότε αλλά σήμερα.

Παίκτης με πολύ καλό ιστορικό αφού τον εντόπισαν από πολύ νωρίς θεωρώντας τον εξαιρετικό ταλέντο οι υπέυθυνοι του Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκαϊδαρτζής άφησε την γενέτειρα του Αλεξανδρούπολη και κατέβηκε στην Τρίπολη όπου έγινε άμεσα επαγγελματίας αλλά αγωνίζονταν με την ομάδα των Κ20 του Αστέρα όπου χρήστηκε πρώτος σκόρερ. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός για μερικούς μήνες στον Βύζαντα Μεγάρων και από εκεί επέστρεψε και πάλι δανεικός στον Έβρο Σουφλίου.

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected