Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Ντάγκλας στη Μπάγερν, ένας γνώριμος στη Σάλκε!

ImageHandlerΗ Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος υπέγραψε με τους «Βαυαρούς» ως το 2020.

Οι δύο σύλλογοι είχαν φτάσει σε συμφωνία με την Μπάγερν να πληρώνει ούτε λίγο ούτε πολύ 30 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πάρει τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο Μόναχο.

Ο τελευταίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την Μπάγερν.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για μένα σήμερα. Είμαι περήφανος που γίνομαι παίκτης της Μπάγερν, ακολουθώντας τα βήματα πολλών εξαιρετικών Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών. Περιμένω πως και πως να παίξω σε αυτή την καταπληκτική ομάδα και θα κάνω ότι μπορώ ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντάγκλας Κόστα.

πηγή

ImageHandler (1)

Συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την Σάλκε υπέγραψε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Παίκτης της Σάλκε για τον επόμενο ένα χρόνο θα είναι ο Μίκαελ Γκσούρνινγκ. Ο 34χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας και άλλοτε τερματοφύλακας της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και του Πλατανιά βρισκόταν στην ομάδα U23 των «βασιλικών μπλε» από τον Ιανουάριο ικανοποιώντας πλήρως τους ανθρώπους της Σάλκε οι οποίοι αποφάσισαν να τους δώσουν την ευκαιρία και να τον ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected