Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Οι δηλώσεις του Καλτσά στην κάμερα της NOVA

1271292Ο Νίκος Καλτσάς σε τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά το τέλος του φιλικού με την Άρνεμ στάθηκε στην εικόνα των πράσινων και τα συμπεράσματα που βγήκαν παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντίπαλου και υποστήριξε ότι θέλει να καταφέρει πολλά με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Καλτσάς πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του την Κυριακή στο φιλικό με την Άρνεμ και μάλιστα αυτό συνοδεύτηκε από ένα γκολ. Οπότε ήταν απόλυτα λογικό μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Ο πρώην άσος της Βέροιας μίλησε στην κάμερα της “NOVA” για τις εντυπώσεις του από το πρώτο αυτό φιλικό και για τα συμπεράσματα τα οποία μπορούν να βγουν παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντίπαλου.

Επίσης αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι το τριφύλλι θα παλέψει για την κατάκτηση του νταμπλ. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας αλλά δείξαμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και καταφέραμε αυτό το μεγάλο σκορ”.

Τα πόδια είναι βαριά από τις καθημερινές προπονήσεις;

“Βεβαίως, τα πόδια είναι βαριά, δουλεύουμε καθημερινά, υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος μπορεί να ήταν μικρής δυναμικότητας αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Τα συμπεράσματα βγαίνουν, εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα και η συνέχεια να είναι καλή”.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected