Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Βλαστός για τεχνικός διευθυντής, στα υπόψιν ο Κωνσταντινίδης

ofi_41Ένα – ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για τον ΟΦΗ με τον Γιώργο Βλαστό να είναι όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ της νέας εποχής!

Ο Γιώργος Βλαστός είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ που του πρότειναν να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή με τον Γιώργο Βλαστό να δείχνει εξ’αρχής θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους» έπειτα από εννέα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιώργος Βλαστός θα έχει την καθοριστική συνάντηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη αλλά και τον προπονητή του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία πιθανόν εντός της ημέρας.

Ο Γιώργος Βλαστός έχει υπηρετήσει τους «ασπρόμαυρους» ως ποδοσφαιριστής για περισσότερα από δέκα χρόνια, ως προπονητής ακαδημιών, μέλος προπονητικού τιμ αλλά και γενικού αρχηγού και φαίνεται πως έχει όλα όσα ψάχνουν στον ΟΦΗ για την θέση του τεχνικού διευθυντή!

ΠΑΙΧΤΕΣ-ΡΟΥΒΑ-ΜΕ-ΤΟ-ΤΡΟΠΑΙΟ-ΤΗΣ-Α1-ΕΠΣΗ-3-640x420

Έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στον Ρούβα και την Α1 ΕΠΣΗ εξετάζουν στον ΟΦΗ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport.gr, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωση του Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη ο οποίος πέρυσι ήταν ίσως από τους πολυτιμότερους του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και του πρωταθλητή Ρούβα. Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναικό, το Κορωπί, τον Απόλλων Σμύρνης, τον Πανσερραϊκό ενώ πέρυσι με την φανέλα του Ρούβα σημείωσε επτά γκολ.

grandsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected