Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο πρόσωπο του Κωνσταντινίδη η κάλυψη στα στόπερ

5af052d900af679049c6ce60e33543fd_LΟ ΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού που πέρσι αγωνίστηκε στο νότιο όμιλο της Football League και μάλλον αποτελεί προσωπική επιλογή του Κρητικού τεχνικού της ομάδας, Κώστα Ανυφαντάκη.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ΑΟΚ κράτησε ήδη τον Μπάτζιο για το κέντρο της άμυνας, έφυγε ο Γκαρακλίδης ενώ υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει ο Ιορδανίδης. Δεν αποκλείουμε όμως να αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός από ομάδα του νομού μας, εκτός από τον υποψήφιο που σήμερα εκτός Καβάλας, που ίσως σήμερα υπογράψει το νέο του δελτίο στον ΑΟΚ.

Ο υποψήφιος κεντρικός αμυντικός από το νομό μας, είναι ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης (φωτ. αριστερά). Τη σεζόν που πέρασε αρχικά ήταν στον Ορφέα Ελευθερούπολης και μετά το Γενάρη στον Αρη Ακροποτάμου όπου είχε 15 συμμετοχές. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 26 συμμετοχές στον Ορφέα Ελευθερούπολης, όπου βοήθησε σημαντικά στην παραμονή της ομάδας στη Γ` Εθνική.

Ο Κωνσταντινίδης έχει περάσει πάλι από τον ΑΟΚ, πριν πάει δανεικός σε ομάδα της Κύπρου. Αγωνίστηκε ακόμη τη σεζόν 2012-2103 στον ΠΑΟ Κοσμίου.

citylocalnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected