Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλέξανδρος Παπατζίκος : “Μία προσωρινή…στάση η Γ Εθνική για τον ΟΦΗ”

papatzikos1Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, με δηλώσεις του εκφράστηκε ευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ σε μια έμμεση αναφορά που έκανε για τον ΑΟΧ αφορούσε τον Σεροπιάν τονίζοντας ότι είχαν άψογη συνεργασία.

Μιλώντας στο Gentikoule, ο Παπατζίκος είπε:

«Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να αρνηθείς το κίνητρο και την προοπτική της παρουσίας σε έναν τέτοιο σύλλογο. Σίγουρα συνέβαλε η παρουσία του κυρίου Σεροπιάν. Είχαμε άψογη συνεργασία στα Χανιά και θεωρώ πως είναι καλή επιλογή για τον ΟΦΗ αλλά και για μένα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική: «Η κατηγορία δεν παίζει ρόλο. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε περαστικοί από την Γ’ Εθνική και σε δύο χρόνια να βρεθεί ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Υπήρχαν προτάσεις αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλο μέγεθος και το κατάλαβα πολύ περισσότερο τα δύο χρόνια που βρέθηκα στην Κρήτη. Το όνομα του ΟΦΗ σου δίνει το κίνητρο ώστε η κατηγορία να μπει σε δεύτερη μοίρα»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected