Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες - Ποδόσφαιρο Κόσμος

EURO U19 – Τα σημερινά παιχνίδια και οι βαθμολογίες (10/7)

b14365603990_rusiaΜέσα σε 17 αγωνιστικά λεπτά, η Ρωσία κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας απέναντι στην Ισπανία και, παράλληλα, να επανέλθει με εντυπωσιακό τρόπο στο παιχνίδι της πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Με γκολ του Μπαρίνοφ στο 37′, με το οποίο ισοφάρισε τους Ισπανούς (Μαγιοράλ στο 13′), του Γκασίλιν στο 48′ και του Σεϊντάεφ στο 54′, η Ρωσία έκανε επίδειξη ισχύος παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο τερέν από το 71′ λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του  Χοτζανιγιαζόφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκεόργκι Καμπάκοφ από την Βουλγαρία, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρίν, Μπαρίνοφ, Γκολόβιν.

Συνθέσεις

Ισπανία: Σιβέρα, Μαρίν, Καρικόλ, Μερέ, Μαρίνο (54′ Ναχουέλ), Κόντσα (75′ Φερνάντεζ), Σεμπάγιος, Μαγιοράλ, Ασένσιο, Χερνάντεζ (87′ Σέικ), Βαγέχο.

Ρωσία: Μιτριούσκιν, Μακάροφ, Τσερνόφ, Χοτζανιγιαζόφ, Γιακούμπα, Γκούλιεφ (90’+1′ Ζεμαλεντίνοφ), Μπαρίνοφ, Σεϊντάεφ, Γκολόβιν (79′ Νουρίσοφ), Μελκάτζε (66′ Μπεσντενέσνικ), Γκασίλιν.

Για την πρεμιέρα, είχαν έρθει τα αποτελέσματα Ολλανδία – Ρωσία 1-0 και Ισπανία – Γερμανία 3-0, οπότε, οι νικητές θέλουν άλλους τρεις βαθμούς για να προκριθούν και οι ηττημένοι για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Γερμανία-Ολλανδία 1-0

Με γκολ του Τζιανλούκα Ρίτσο στο 89ο λεπτό, η Γερμανία νίκησε 1-0 την Ολλανδία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απόλυτη βαθμολογική ισορροπία στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, στον οποίο όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά την τελευταία συναρπαστική αγωνιστική.

Η Ολλανδία επιχείρησε να διαχειριστεί τη διαγραφόμενη, στα τελευταία λεπτά, ισοπαλία, ωστόσο η πίεση και τα ρίσκα που πήραν οι αντίπαλοί της απέδωσαν καρπούς σε μια από τις πολλές οργανωμένες γερμανικές επιθέσεις. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι νικητές έφτασαν κοντά και σ’ ένα δεύτερο γκολ, αλλά από το σουτ του Βάλνερ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άντονι Τέιλορ από την Αγγλία, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ταχ, Ουλντ Τσιχ

Συνθέσεις

Γερμανία: Φουνκ, Κλόστερμαν, Κλούντερ, Ταχ, Φέρενμπαχ, Κέρερ (80′ Κουέτο), Αμίρι (90’+2′ Οζτούρκ), Κρίστιανσεν, Βάλντσμιντ (64′ Ρίτσο), Βέρνερ, Σένε.

Ολλανδία: Ντρόμελ, Σάνιεζ, Μίρανι, Λουφ, Πάαλ, Ντουάρτε (66′ Ουβεγιάν), Νούρι (88′ Βλαπ), Ντε Γιονγκ, Καλόν (77′ Καστάνεερ), Φαν Άμερσφοορτ, Ουλντ Τσιχ

3η Αγωνιστική:

13/7 Ρωσία-Γερμανία (21:00 Α ΔΑΚ Κατερίνης)

13/7 Ισπανία-Ολλανδία (21:00 Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Θέση Ομάδα Γκολ Βαθμοί
1. Ισπανία 4-3 3
2. Ρωσία 3-2 3
3. Ολλανδία 1-1 3
4. Γερμανία 1-3 3

10/7/2015

acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected