Football League - Μεταγραφές

Τρίκαλα – Οι αποχωρήσεις, οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές

DSCN7525«Θα δώσει μια πολύ μεγάλη συνοχή στην ομάδα. Αν ένας παίκτης θέλει να βοηθήσει αυτό είναι ένα όπλο παραπάνω. Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά και οι βάσεις μπήκαν. Πολλοί από αυτούς θα είναι αποκάλυψη και πιστεύω θα έχουν πολύ πιο ανεβασμένη προσφορά». Τάδε έφη τις προηγούμενες ώρες ο Περικλής Αμανατίδης σχετικά με τις ανανεώσεις.

Στο «κυανέρυθρο» ρόστερ υπάρχουν πλέον 14 ποδοσφαιριστές, οι: Βασίλης Σαχινίδης, Γιώργος Μοσχάκης, Παύλος Βαγγελή, Λόρι Κέρι, Κώστας Γιώτας, Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Κώστας Σκούπρας, Αντώνης Καμπλιώνης, Περικλής Μηνάς, Σωτήρης Ρεντζιλάς, Δημήτρης Ψύρρας και Νίκος Γιδόπουλος. Να σημειωθεί πως αποχώρησε μόνο ο Βαΐος Ντάσκας για την Φαρκαδόνα ενώ οι εκκρεμότητες ακούν στα ονόματα των Σπάσιτς, Τέλλου, Κουτσόπουλου, Κουλούρη και Μπασιάκα.

Από κει και πέρα η προετοιμασία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου. Για αυτό εξάλλου ο κ. Αμανατίδης έχει τονίσει χαρακτηριστικά:

«Έχουμε επιλέξει την ημερομηνία αυτή. Η κατάσταση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μια απραξία. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Τα ονόματα της μεταγραφολογίας

Τις προηγούμενες ημέρες η αλήθεια είναι πως «έπαιξαν» πάρα πολλά ονόματα για τον ΑΟ Τρίκαλα. Από τους τερματοφύλακες, Δημήτρη Πρίφτη και τον Σέρτζιαν Μπλάζιτς, από τους αμυντικούς Αχιλλέα Σαρακατσάνο, Άγγελο Βέρτζο και Πέτρο Κοντέων και από επιθετικούς το όνομα του Γκαστόν Γκονζάλες όπως επίσης και αυτά των Αργεντίνων, Κουέβας και Τσιστέρνα.

Όπως και να έχει αν η κατάσταση στη χώρα αλλάξει και ανοίξουν οι τράπεζες δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα μεταγραφές καθώς επαφές με παίκτες γίνονται και μάλιστα πολλές.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί από τον ΑΟΤ.

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected