Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής – “Κόλπο γκρόσο” με Τουμαρά, κοντά σε γκολκίπερ!

DSCN5970

Την τρίτη του μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα (14/7) ο νεοφώτιστος στην Α1 Ερασιτεχνική, Κεραυνός Επισκοπής.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, μετά την απόκτηση των Πέτρου Μπάμπου (από Ζερβοχώρι) και Ζαχαρία Ιωαννίδη (από ΑΟ Κάστωρ) προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση, ακόμη πιο ηχηρή μάλιστα!

Ο λόγος για τον Κώστα Τουμαρά, ο οποίος μετά από την πολύ επιτυχημένη σεζόν στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τόσο ατομικά (όλες οι συμμετοχές, 4 γκολ) όσο και με την παρουσία της πρώην ομάδας του στο πρωτάθλημα, μετακομίζει λίγα χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στην Επισκοπή.

Ο 33χρονος (18/03/1982) μέσος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τη μεταγραφή του, τονίζοντας με έμφαση για το εξαιρετικό κλίμα που συνάντησε στον Κεραυνό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Ήταν εκ προοιμίου δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση των ανθρώπων του Κεραυνού, που παρά την οικονομική συγκυρία αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις, παραμένει σε τροχιά συγκρότησης του ρόστερ για τη νέα περίοδο και άπαντες στην ομάδα είναι μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των υποχρεώσεων μας και με τη βοήθεια του κόσμου, που γνωρίζω πολύ καλά πως βοηθά πάντα την ομάδα, θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τους στόχους αλλά και τις επιδιώξεις της διοίκησης”.

“Κλείνει” ο τερματοφύλακας

Επόμενη ανακοίνωση για τον Κεραυνό θα αφορά την προσθήκη τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι “κλεισμένος” νεαρός πορτιέρο, με πρόσφατη θητεία στη Γ Εθνική. Ωστόσο, αναμένεται το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, ώστε να μπορούμε και μεις να αποκαλύψουμε το όνομα του ποδοσφαιριστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected