Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος – Τι δήλωσε για τη μεγάλη “μάχη” με τη Ρωσία (vid)

Χωρίς τίτλοΈτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Euro U19 απέναντι στη Ρωσία (16/7, 19:00) είναι η Εθνική Ελλάδας, με τους Δημήτρη Μαυρία και Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να δηλώνουν αισιόδοξοι για την αναμέτρηση.

Παρά την ήττα από την Γαλλία, η Ελλάδα πέρασε στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό απέναντι στους Ρώσους.

Δημήτρης Μαυρίας και Παναγιώτης Κυνηγόπουλος έκαναν δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξοι ενώ άξια η ομάδα έχει βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Μαυρίας:

«Η ήττα από την Γαλλία νομίζω πως δεν μας έχει επηρεάσει. Εμείς πήγαμε να παίξουμε με την Γαλλία αλλά είχαμε το μυαλό μας και στο άλλο ματς. Η πρόκριση ήρθε έτσι όπως ήρθε. Αυτό έχει σημασία, εμείς είμαστε στα ημιτελικά και πιστεύω πως αξίζουμε τη θέση στα ημιτελικά γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Για το ματς με την Ρωσία: «Εδώ που φτάσαμε στα ημιτελικά έχουμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο, την Ρωσία. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος εμείς έπρεπε να δώσουμε το 100% να βγάλουμε πάθος μέσα στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα επειδή είναι κι άλλοι παράγοντες για το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε αυτόν τον στόχο, είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, πιστεύω άξια είμαστε εκεί κι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε μία οικογένεια, πολύ δεμένοι ο ένας με τον άλλον και γι αυτό πιστεύω φτάσαμε εκεί πέρα, γιατί παίζουμε ο ένας για τον άλλον.

Η ομάδα της Ρωσίας είναι αρκετά καλή ομάδα, είναι τεχνίτες αλλά πιστεύω πως η ομάδα που είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε είναι η Ρωσία».

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος:

«Δεν είχαμε να φοβηθούμε καμία ομάδα οπότε και που μας έτυχε η Ρωσία είναι κάτι καλό. Άμα δείξουμε εμείς την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο και δείξουμε ποιοι είμαστε τότε μπορούμε να τους κερδίσουμε. Άμα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας σίγουρα θα αποβάλλουμε το άγχος, όπως έγινε και με την Αυστρία αλλά φυσικά επειδή είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα υπάρχει σίγουρα άγχος αλλά θα προσπαθήσουμε να το αποβάλλουμε.

Θα στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις αλλά με τον κόσμο δίπλα μας θα έχουμε ένα ακόμη αβαντάζ για να κερδίσουμε και σίγουρα η ζέστη θα μας εμποδίσει λίγο, ίσως χρειαστούμε και κάποια διαλείμματα για να πιούμε λίγο νερό».

Για τη Ρωσία: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς τεχνίτες αλλά κι εμείς είμαστε μία ομάδα παρόμοια και με πολύ ταλέντο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να δώσουμε παραπάνω πράγματα, μπαίνουμε λίγο φοβισμένοι κάποιες φορές αλλά μπορούμε να δώσουμε πάρα πολλά, να πάμε μέχρι τον τελικό κι ακόμα και να τον κατακτήσουμε».

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected