Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Όλες οι μέχρι στιγμής μεταγραφές (17/7)

manΗμέρα Μάντζουκιτς στην Γιουβέντους, Καμπούλ η Σάντερλαντ, Ζονατάν Τα η Λεβερκούζεν, Κρίσετιγκ η Μπολόνια, Βερχίνι η Χετάφε, Γιουνές ο Άγιαξ. Στην Κίνα και ο Ρομπίνιο.

Η Γιουβέντους πλασάρει ιδανικά το προϊόν της. Κάθε παίκτης έχει μια μέρα αφιερωμένη σε αυτόν, έτσι σήμερα είχε σειρά ο Μάριο Μάντζουκιτς, παρουσίαση στην μπουτίκ, ξενάγηση σε μουσείο και γήπεδο, επαφή με τον κόσμο και αυτόγραφα.

Πήρε Ζονατάν Τα η Λεβερκούζεν

Έδωσε 7.500.000 ευρώ στο Αμβούργο η Μπάγερ Λεβερκούζεν και απέκτησε τον 19άχρονο Γερμανό κεντρικό αμυντικό, Ζονατάν Τα. Πέρσι έπαιξε δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού

Καμπούλ στην Σάντερλαντ

Μία μέρα μετά την απόκτηση του Γέρεμαϊν Λενς, η Σάντερλαντ πήρε τον Γιουνές Καμπούλ, δίνοντας 4.300.000 ευρώ στην Τότεναμ για τον 29άχρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Κρίσετιγκ στην Μπολόνια

Σημαντική μεταγραφή για την Μπολόνια, καθώς απέκτησε από την Ίντερ τον 22άχρονο Ιταλό μέσο, Λορέντζο Κρίσετιγκ, ο οποίος πέρσι επαιξε ως δανεικός στην Κάλιαρι. Η Μπολόνια έδωσε 1.260.000€ στην Ίντερ για διετή δανεισμό και το 2017 θα δώσει 2.710.000€ για την απόκτηση.

Βερχίνι μετά τον Μέγκιερι

Μία μέρα με τον Μπάλας Μέγκιερι, υπέγραψε στην Χετάφε ο Σαντιάγο Βερχίνι. Ο 26άχρονος Αργεντινός στόπερ αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Σάντερλαντ.

Αμίν Γιουνές στον Άγιαξ

Τον 21άχρονο Γερμανο-Λιβανέζο αριστερό εξτρέμ, Αμίν Γιουνές, απέκτησε ο Άγιαξ από την Γκλάντμπαχ.

Μετά τον Παουλίνιο η Guangzhou Evergrande απέκτησε και τον Ρομπίνιο…

Μετά τον Αντρέι Αρσάβιν και ο Ρομάν Παβλιουτσένκο στην Κουμπάν Κρασνοντάρ…

Στην Στουρμ Γκρατς ο Μπάμπης Λυκογιάννης…

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected