Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

UEFA – Τι…λουλούδια θα βγάλει η κληρωτίδα για ΠΑΟ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

ImageHandlerΟ Παναθηναϊκός θα μάθει την Παρασκευή το εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και το SDNA σκιαγραφεί το προφίλ των υποψήφιων αντιπάλων του «τριφυλλιού» στον δρόμο προς τα αστέρια! 

Στις 13:00 της Παρασκευής θα διεξαχθεί στη Νιόν η κλήρωση και ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στα προκριματικά. Ο δρόμος είναι ούτως ή άλλως ανηφορικός και δύσκολος, αλλά δεν έχουν όλα τα εμπόδια το… ίδιο ύψος! Η Μονακό και η Σαχτάρ κρίνονται…ανεπιθύμητες, ενώ το «μακριά και αγαπημένοι» ισχύει και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Άγιαξ και Μπριζ φαντάζουν ως το καλύτερο σενάριο για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του. Το SDNA αναλύει τα σημεία… κλειδιά των υποψήφιων αντιπάλων του Παναθηναϊκού και αναλύει γιατί τους… θέλει και γιατί θέλει να τους αποφύγει.

περισσότερα στο sdna.gr

ImageHandler (1)

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα μάθουν στη σημερινή κλήρωση στη Νιόν (2 μ.μ.) τον αντίπαλο τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Φυσικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αποκλείσει την Λοκομοτίβα την ερχόμενη Πέμπτη. Η ομάδα του Περιστερίου ξεκινά από αυτόν τον γύρο την ευρωπαϊκή της περιπέτεια και θα μάθει τον αντίπαλο ή το ζευγάρι, το νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων, το SDNA σας παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους των δύο ελληνικών ομάδων, oι οποίες θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών.

Οι ομάδες με τα κεφαλαία γράμματα, θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών αν προκριθούν και ως εκ τούτου δεν θα είναι αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων.

Αντίθετα, οι αντίπαλοι τους είναι ανίσχυροι και αν κάνουν την έκπληξη μπορούν να βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου.

περισσότερα στο sdna.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected