Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Με “Γκέκα” στην Α1!

10406627_752670678147909_3955095367400039678_n

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο προγραμματισμός στο Μακροχώρι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας (Παρασκευή 24/7).

Η σημερινή μέρα (17/7) επιφύλασσε την συμφωνία με τον Νίκο Δημοσθένους, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς φόρεσε τη φανέλα της Ακαδημίας Μακροχωρίου στην Α2 Ερασιτεχνική και μαζί με τους Γιώργο Μανιόπουλο και Γόλη Ηλιάδη, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου να παραμείνει σχετικά άνετα στην κατηγορία.

Ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Μέσης και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews, τονίζοντας με έμφαση την αγάπη του για τον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε για ποιο λόγο δέχτηκα την πρόταση της νέας διοίκησης για να αγωνιστώ στην Α1 Ερασιτεχνική. Η φετινή προσπάθεια για την ανάδειξη του τοπικού στοιχείου αλλά και η προσπάθεια όλων για μία εκκίνηση ουσιαστικά από το μηδέν, με ελκύει αφάνταστα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι και γω μέλος αυτής της διαδικασίας. Είμαι πεπεισμένος πως σταδιακά η ομάδα θα ενισχυθεί, στο βαθμό βεβαίως που επιθυμεί η διοίκηση και με την παρουσία των νεαρών παικτών, θα είμαστε σύντομα έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα”.

Εκτός του Νίκου Δημοσθένους, στην ανδρική ομάδα προωθούνται φέτος οι Κώστας Κουλουριώτης, Δημήτρης Σερασκιέρης και Χριστόδουλος Φωτόπουλος ενώ στις προπονήσεις θα ενταχθούν και οι Σάκης Ασλανίδης, Στέφανος Παπαδόπουλος και Σταύρος Σταματίου οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον Μάκη Γιαννόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P