Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – ΑΙΚ ή Σιράκ; Ας δούμε το προφίλ των αντιπάλων του Ατρομήτου

ImageHandler (1)Βατή θεωρείται η κλήρωση για τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρόκριση στα play off του Europa League απέναντι σε μία εκ των ΑΪΚ Σόλνα ή Σιράκ. Ποιο το προφίλ των δύο ομάδων, με την πρώτη να έχει αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Το προβάδισμα για αντίπαλος των Περιστεριωτών το έχει η σουηδική ομάδα, η οποία στο πρώτο ματς (εντός έδρας) επικράτησε 2-0 ενόψει του επαναληπτικού στην Αρμενία. Ποιοι είναι όμως οι δύο πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Περιστερίου;

Γνώριμη της ΑΕΚ η ΑΪΚ

Το 1999 η σουηδική ομάδα, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, αναμετρήθηκε με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» τελικώς έμεινε εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έπειτα από το 0-0 στην Αθήνα και την ήττα με σκορ 1-0 στη Σουηδία.

Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, την περυσινή σεζόν τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα της χώρας της ενώ το αντίστοιχο της σεζόν 2015-16 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και μάλιστα είναι στην 15η αγωνιστική! Αυτό είναι κι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της ΑΪΚ, η οποία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με εφτά νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected