Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Παρέμεινε ο αρχηγός!

DSCN4395Με τη φανέλα της ΑΕΧ θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο αρχηγός της, Γιώργος Κανδηλίδης.

Για πέμπτη σεζόν θα παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους ο 29χρονος (25/05/1986) μέσος Γιώργος Κανδηλίδης. Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού πέρσι και μετά από την εγχείριση αποκατάστασης στον μηνίσκο η οποία τον κράτησε για 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΧ να παρουσιάσει και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να τερματίσει στο τέλος στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Ο εκ των παλαιοτέρων παικτών της ΑΕΧ, με τρία γκολ στο ενεργητικό του πέρσι, μίλησε στο ImathiaSportsNews για την παραμονή του στην ομάδα :

“Μετά από τόσα χρόνια στον σύλλογο, είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα να σκεφτώ τον εαυτό μου σε μια άλλη ομάδα. Υπήρξαν βεβαίως κάποιες επαφές και ευχαριστώ όσους με προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο στην ΑΕΧ έχω βρει το “λιμάνι” μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η νέα χρονιά, με νέο προπονητή αλλά και παίκτες που θα έρθουν ως μεταγραφές, είμαι σίγουρος πως θα είναι εξίσου επιτυχημένη και εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και υπομονή.”

Από κει και πέρα, από την ΑΕΧ αποχώρησαν με ελευθέρας οι Παναγιώτης Σπαθόπουλος και Χρήστος Φείμ, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ομάδας. Όσον αφορά τις περαιτέρω ανανεώσεις, τα τυπικά απομένουν για την παραμονή των νεαρών Μπαζάτη και Χρυσαφίδη ενώ σύντομα θα γίνουν και οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που επιθυμία διοίκησης και προπονητή, είναι η συνέχιση της συνεργασίας μαζί τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected