Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Με τα “κυανόλευκα” ο Κουρτέλης

084cd64d56e4e6cf3bbb1153b2ecd0a7_LΜια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πύρασος και πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό μπακ Βίκτωρα Κουρτέλη, ο οποίος αναδείχθηκε στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και την τελευταία διετία έπαιξε στον ΓΣ Αλμυρού.

Οι άνθρωποι του αγχιαλίτικου συλλόγου εκτίμησαν το γεγονός ότι είχε πολύ καλή παρουσία σε ομάδα υψηλού επιπέδου της Α’ ΕΠΣΘ και αρκετές συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε στους πρωταθλητές της κατηγορίας. Είναι η τέταρτη μεταγραφή για τον Πύρασο καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Μπόρα, Σαμαρά, Σπύρου.

Ο Κουρτέλης, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πυράσου, ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που πίστεψαν σε εμένα και μου δίνουν την ευκαιρία τόσο να αγωνιστώ στη Γ” Εθνική όσο και να είμαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πύρασος που την τελευταία δεκαετία έχει γράψει τη δική του ιστορία στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και το εκπροσωπεί επάξια στις εθνικές κατηγορίες. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια ομάδα με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected