Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League

Γιώργος Παπαστεργίου – Παραμένει κάτοικος Σερρών! Τι δήλωσε στο ImathiaSportsNews

11051972_758543720910560_4309816446950918163_n

Την “ερυθρόλευκη” φανέλα του ιστορικού Πανσερραϊκού θα φορά και τη νέα χρονιά στη Football League ο Ημαθιώτης επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις πως ο 23χρονος επιθετικός θα εξαργύρωνε τη φετινή του εξαιρετική χρονιά με μια μεταγραφή, η διοίκηση των ¨Λιονταριών” έκανε την κίνηση ματ και με συνοπτικές διαδικασίες απέσπασε την υπογραφή του που θα τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στις Σέρρες.

Ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας φέτος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφερόμενος στις τελικές διαπραγματεύσεις, αναφέρθηκε σε κοινό τόπο συζήτησης μεταξύ της διοίκησης και του ίδιου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος στην ομάδα που δέθηκα και αγάπησα…. Καταφέραμε πέρσι τον μεγάλο στόχο της ανόδου και ελπίζω τη νέα σεζόν, να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές. Σημαντικό για μένα η αγάπη του κόσμου και τους υπόσχομαι πως θα κάνω ότι καλύτερο για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τη διοίκηση και τον προπονητή, που με εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά”

panserraikos-19434Tι προκύπτει από τις επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση του Πανσερραϊκού ενόψει της σεζόν 2015-16 και η αλήθεια είναι πως ακόμη το πεδίο δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% όσον αφορά το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ που οδήγησε την ομάδα στην Football League, καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Για την ώρα μόλις επτά ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι έχουν σίγουρη θέση στην ομάδα και άλλοι οχτώ βρίσκονται εν αναμονή ενημέρωσης, επαφών και συζητήσεων.

Τα ερωτηματικά δεν είναι και λίγα και αφορούν αρκετούς παίκτες που είχαν φανέλα βασικού και καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

O Oλίσε βρίσκεται στην Αγγλία και για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για τις προθέσεις όσον αφορά την περίπτωση του. Οι Τάντιτς και Μπονέρης έχουν κάνει τις πρώτες επαφές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Με τον Σέρβο μάλιστα οι διοικούντες φέρεται να τα έχουν βρει, αλλά η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη.

Ο Τσιμίκας έχει ραντεβού την Δευτέρα για να μιλήσει, ενώ ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι αυτές των αδερφών Τριανταφύλλου και του Μουτεσίδη. Οι τρεις τους υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία και μάλιστα πρόσφατα πήραν μετάθεση. Τα δίδυμα αδέρφια στην Άσσηρο και ο Μουτεσίδης στον Προβατώνα Έβρου, οπότε υπάρχει ένα θέμα έτσι και αλλιώς ειδικά όσον αφορά την συμμετοχή τους στην προετοιμασία σε πρώτη φάση και εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα με τους Τριανταφύλλου υπήρξε ήδη μία επαφή που έβγαλε ένα συμπέρασμα, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Τέλος όσον αφορά τον Πολυχρονίδη περιμένει και αυτός ενημέρωση, αλλά τείνει προς παραμονή για να πάρει παιχνίδια και με την ομάδα Νέων.

με στοιχεία από το serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P