Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η σημερινή “πρώτη” για τη νεοφώτιστη ΑΕΦ! (photos)

DSCF3807Πρώτη φορά… Γ’ Εθνική. Ξεκίνησε σήμερα στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας» η προετοιμασία της Φαρκαδόνας. Οι νεοφώτιστοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να πετύχουν κάτι καλό και να καταφέρουν να εδραιωθούν στην κατηγορία όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής, Κώστας Σκρέτας.

Ο προπονητής, Τάκης Ρούσσας ζήτησε συνέπεια και σοβαρότητα ενώ από την πλευρά τους οι διοικούντες Φραγκούλης και Χαλβατζάς ευχήθηκαν υγεία.

Το παρών στην 1η επίσημη έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Βαΐος Ντάσκας, Σπύρος Ζαφειρίου, Γιώργος Γεωργίου, Γιώργος Ιακωβάκης, Μάκης Παπανδρέου, Θωμάς Πολυζόπουλος, Στέφανος Μπαντίκος, Μιχάλης Σταμέκος και Βασίλης Σταματούκος.

Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης ο οποίος υποσχέθηκε πως θα δώσει λύση στο γηπεδικό. Το θέμα είναι το πότε καθώς με βάση τους ισχυρισμούς του το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΦ δεν αποκλείεται να «ξεσπιτωθεί» και να δώσει μερικά ματς στο γήπεδο του Νεοχωρίου το οποίο χρειάζεται και αυτό μικροπαρεμβάσεις.

περισσότερες φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected