Κατηγορίες
Football League

Κισσαμικός – Η ιστορική “πρώτη” στη Football League! Τι δήλωσε ο Ημαθιώτης Γιώργος Λαζαρίδης

3a67af25f1556a3ef945893aea5519d9_XLΤη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, ξεκίνησε η ομάδα μας την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνίζεται στη FootballLeague.

Πριν ξεκινήσει το… τρέξιμο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου προηγήθηκε ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας Αντώνη Ροκάκη στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους τόνισε την ιστορικότητα της στιγμής και γενικότερα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, επισημαίνοντας ότι η Διοίκηση θα είναι παρούσα σε ό,τι χρειαστούν.

Στη συνέχεια υπήρξε ομιλία και από τον προπονητή του Κισσαμικού, Σπύρο Μπαξεβάνο, αναφορικά με τις απαιτήσεις που έχει το τεχνικό τιμ από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της σεζόν.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 29 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθεί η απόκτησή τους τις επόμενες ημέρες, αλλά και παίκτες που θα δοκιμαστούν το διάστημα της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (21/07) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο Καστέλι.

To photostory από την πρώτη προπόνηση στο kissamikos.gr

lazaridis_610_400

Σαν… παλιός, που είναι κιόλας στην ομάδα, μίλησε ο Γιώργος Λαζαρίδης, που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την αισιοδοξία του για τη νέα περίοδο.

Όπως είπε: «Εννοείται ότι υπάρχει αισιοδοξία. Πρώτη φορά είμαστε σ’ επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος μας είναι μία καλή πορεία, να φτάσουμε γρήγορα στη σωτηρία μας και μετά ό,τι βγει. Απλά, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να μην κινδυνεύσει».

Για το πρωτάθλημα που ακολουθεί και αν πιστεύει ότι θα είναι πιο δύσκολο: «Φυσικά και θα είναι πιο δύσκολο γιατί θα είναι ένας όμιλος και δεύτερον θα έχει πάρα πολλές ιστορικές ομάδες που δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε αλλά έχουν πολύ κόσμο πίσω τους. Εμείς σαν πρωτάρηδες θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected