Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Το πρώτο φιλικό με ΠΑΟΚ Κ20 στα Τρία Πέντε Πηγάδια

0e1fbae5b4148d198c5957a78b21c1a3_LΟλοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο εργομετρικός έλεγχος στον οποίον υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και ο Λεωνίδας Μπίλης περιμένει τα αποτελέσματα ώστε να γνωρίζει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Για σήμερα υπάρχει απογευματινή προπόνηση, ενώ μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το “τοπίο” αναφορικά με το ρόστερ, δηλαδή θα ανακοινωθεί η απόκτηση κάποιων εκ των έξι παικτών που δεν γνωστοποιήθηκαν τα ονόματά τους στην πρώτη προπόνηση, καθώς επίσης και η αποστολή που θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τέλος, ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στη διαδικασία να κλείσουν τα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο τεστ για τους “κυανόλευκους” θα είναι στις 26 του μηνός, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή στα 3-5 Πηγάδια με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ τα “αποκαλυπτήρια” στο κοινό της Νέας Ιωνίας θα γίνουν στις 13 Αυγούστου με φιλικό στο “Παντελής Μαγουλάς” κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης του Αλέκου Βοσνιάδη και Χρήστου Τζιώρα.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected