Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πρεμιέρα στον ΑΟΚ, με τους πάντες να μιλούν για άνοδο!

IMG_9948-604x300Το ραντεβού ήταν για σήμερα στις 07:00 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη»

Η προετοιμασία του ΑΟΚ ξεκίνησε και στις δηλώσεις τους τόσο ο προπονητής όσο και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης υποσχέθηκαν ενίσχυση της ομάδας τις επόμενες ημέρες.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» ήταν λιγοστοί κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της κλειστής αγορά που στείλανε τους περισσότερους σε κάποια παραλία.

Δηλώσεις :

Θεόδωρος Μήτρας (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής): « Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Να είναι μαζί μας, οι φίλαθλοι και στο τέλος θα χαμογελάσουμε»

Κώστας Ανυφαντάκης( Προπονητής του ΑΟΚ): « Είναι μέρα χαράς, γιατί ξεκινάμε. Μπαίνουμε και πάλι μέσα στο γήπεδο. Με πολύ μεγάλη πίστη, θεωρούμε ότι ο σύλλογος θα κάνει αυτό που πρέπει. Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πιστεύω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι. Αισιοδοξούμε ότι με πολύ δουλειά και πολύ αγάπη, θα καταφέρουμε αυτό που θέλει ο κόσμος.

Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό όμως θα πάει παιχνίδι με παιχνίδι και με πολύ δουλειά και υπομονή. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν χρωστούμενα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δώσουμε τα πάντα, να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος του πρωταθλήματος, να δούμε αυτή η ομάδα τι έχει καταφέρει.

Δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το πρωτάθλημα, αλλά με ταπεινότητα και πολύ υπομονή. Πέρσι είδα πολύ αγάπη από τον κόσμο, φέτος πιστεύω ότι πάλι θα είναι κοντά μας. Χωρίς κόσμο δε γίνονται μεγάλες ομάδες. Ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο που τον αγαπάει και τον ακολουθεί. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ κατά 90%. Στο ρόστερ είναι έντονο το Καβαλιώτικο στοιχείο που είναι κάτι το πολύ σημαντικό και σπουδαίο. Χωρίς να χάνουμε στη δύναμη μας. Για ξένους είναι καλό να έχουν παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είναι να δοκιμάσουμε ένα παιδί, φυσικά και θα το δούμε. Γενικά όμως πάντα είμαι υπέρ των ξένων που έχουν παίξει στην Ελλάδα και έχουν γρήγορη προσαρμογή».

Τάσος Δέντσας (μεταγραφή): « Ήρθα να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου. Ότι μπορώ να κάνω και εγώ μέσα στο γήπεδο, για να προσφέρω στην ομάδα της Καβάλας, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε υγιείς. Θέλουμε κοντά τον κόσμο να μας βοηθήσει και αυτός. Έχουμε ένα δύσκολο έργο στη φετινή χρονιά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Στέλιος Κατρακυλάκης (τεχνικός διευθυντής): « Στόχος είναι η άνοδος. Οι φίλαθλοι ήταν και πέρσι εδώ και φωνάζανε για την άνοδο, ενώ τα πράγματα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ανταπεξήλθαμε και φτιάξαμε μια ομάδα με υγεία και σεβασμό από τους αντιπάλους. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Υπάρχει περισσότερο χρόνος. Να είναι σίγουρος ο κόσμος, ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα έχουμε αγωνιστικά μια καλύτερη ομάδα από την περσινή.

Τα μεταγραφικά είναι λίγο… μετέωρα. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας με παίκτες που θα κάνουνε αίσθηση για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής.

Σίγουρα θα πάρουμε ένα αριστερό μπακ, γιατί ο Βιτλής θα μας αφήσει. Έναν στόπερ αν τελικά δεν κλείσει ο Μποτωνάκης. Δυο παίκτες στο κέντρο και έναν σέντερ φορ. Με τον Μποτωνάκη έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία εδώ και μια εβδομάδα. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα καθαρού προσωπικού επιπέδου που έχει ο παίκτης με τον πρόεδρο της Επισκοπής. Ο παίκτης θέλει να έρθει πάρα πολύ, υπάρχει οικονομική συμφωνία, από εκεί και πέρα, υπάρχει μια καθυστέρηση. Όλα μπορούν να γίνουν, ακόμη και να χαλάσει η μεταγραφή».

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected