Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές

Αν και μέχρι στιγμής δεν είχαν ακουστεί πολλά για τη νέα ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο σύλλογος μαζί με τον καταξιωμένο τεχνικό Τάσο Μπεριτζά δουλεύουν μέρα – νύχτα με σκοπό να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν όπου ο σύλλογος θα μετέχει ξανά στην Γ’ Εθνική, έχοντας την ίδια φιλοσοφία.

Συγκεκριμένα ο Οικονόμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση πέντε παικτών για… αρχή και οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και άλλες μεταγραφικές κινήσεις του ιστορικού σωματείου που ορισμένες από αυτές θα είναι και ηχηρές. Στον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα συνεχίσουν την καριέρα τους:

Κώστας Γούπος

Ο Κώστας Γούπος που έχει περάσει παλιότερα από τον Οικονόμο, είναι τερματοφύλακας και πέρυσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Σερρών.

Κώστας Μαχαίρας

Ο Κώστας Μαχαίρας ήταν παλιότερα στον Απόλλωνα Λάρισας και πέρυσι στην Φαρκαδόνα και δείχνει πως έχει πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Κώστας Κορομηλάς

Ο Κώστας Κορομηλάς που ήταν παλιότερα στη Νέων της ΑΕΛ και πέρυσι στον Βύζα Μεγάρων, θα προσπαθήσει για το καλύτερο στα μετόπισθεν της ομάδας.

Νίκος Πρίφτης

Ο Νίκος Πρίφτης που για χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ηρακλή Χάλκης είναι στόπερ και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για το άλμα στην καριέρα του.

Ορέστης Καραβασίλης

Ο Ορέστης Καραβασίλης πέρυσι ήταν στην Δήμητρα Γιάννουλης, είναι επιθετικός και έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα γραφής ως παίκτης κρούσης.

Ξεκινούν τα… βάσανα

Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (27/7) και ώρα 18:00 στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης την προετοιμασία και μάλιστα την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν και κάποιες δοκιμές νέων παικτών, ενώ παράλληλα θα γίνουν και όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός δηλώνει πως είναι σε διαρκεί επικοινωνία με την διοίκηση και μαζί δουλεύουν σκληρά ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να κάνει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Στον Οικονόμο πιστεύουν πως με συστηματική δουλειά μπορεί ο σύλλογος να έχει ξανά μια χρονιά μόνο με επιτυχίες.

athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected