Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2018 – Σήμερα κληρώνει!

ImageHandlerΣήμερα το απόγευμα (18:00), στο παλάτι «Κονσταντινόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Μπείτε στο κλίμα, γνωρίστε τη σέξι παρουσιάστρια και μάθετε λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε!

Μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και του ισχυρού άνδρα της FIFA, Σεπ Μπλάτερ. Υπό τη σκιά των πρόσφατων σκανδάλων, των συλλήψεων υψηλόβαθμων στελεχών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αλλά και της απόφασης του ίδιου του Μπλάτερ να δηλώσει παραίτηση μόλις λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του, η κλήρωση είναι η υπενθύμιση ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζεται μέσα στο γήπεδο. «Το όνειρο αρχίζει εδώ» είναι το σύνθημα των Ρώσων. «Ο εφιάλτης συνεχίζεται» είναι το… σύνθημα του Μπλάτερ και της FIFA του.

Η εκδήλωση επισκιάζεται, επίσης, από την απόφαση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ζενίτ, Χουλκ, να μην παραστεί τελικά θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τα εντεινόμενα φαινόμενα ρατσισμού εναντίον μαύρων ποδοσφαιριστών στα γήπεδα της Ρωσίας. Τη θέση του θα πάρει ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, Aλεξέι Σμέρτιν. Ο Ρονάλντο, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Σαμουέλ Ετό και ο Ντιέγο Φορλάν θα είναι μεταξύ των διάσημων που θα ανέβουν στη σκηνή για να πάρουν μέρος στη διαδικασία της κλήρωσης.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected