Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Μεταγραφή και ανανέωση

kasta-polyxronidis-19490Με τετράδα τερματοφυλάκων θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός σε πρώτη φάση τουλάχιστον, καθώς ο Δημήτρης Καστανιώτης πρέπει να θεωρείται και τυπικά παίκτης των “λιονταριών” και την Δευτέρα θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των “λιονταριών” και κάνει για πρώτη φορά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του φεύγοντας από τις τοπικές ομάδες στις οποίες αγωνιζόταν μέχρι τώρα, με επιτυχία και φυσικά με τίτλους, καθώς πέρα από το ντάμπλ φέτος με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου έχει ακόμη ένα με την ίδια ομάδα, δύο Κύπελλα με τον Εθνικό Γαζώρου και μία άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ έχει και ένα πρωτάθλημα με την Α.Ε Χρυσού. Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ ο Καστανιώτης επιστρέφει στον Πανσερραϊκό, την φανέλα του οποίου φορούσε ως παίκτης της ομάδας Νέων τη σεζόν 2008-09.

Επίσης στα κόκκινα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και ο Νικός Πολυχρονίδης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας που εντάχθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας και συμμετείχε σε κάποιες αποστολές, θα συνεχίσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Τάσου Αποστολόπουλου και πολύ πιθανόν θα πάρει παιχνίδια με την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P