Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γρηγόρης Αργυρίου : “Παρέμεινα για τον μεγάλο στόχο!”

DSCN4212

Δεύτερη χρονιά με τη φανέλα της Ειρηνούπολης για τον Γρηγόρη Αργυρίου, ο οποίος πριν λίγες μέρες συμφώνησε με τους διοικούντες και θα παραμείνει στον στους πρωταθλητές.

Ο 22χρονος αμυντικός, με “γεμάτη” χρονιά πέρσι όσον αφορά τις συμμετοχές αλλά και τέσσερα τέρματα, μίλησε στο ImathiaSportsNews για την πρόσφατη συμφωνία και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Ο βασικός λόγος που έμεινα στην ομάδα είναι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι… Σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη επιτυχία, ωστόσο ο μεγάλος στόχος ήταν η άνοδος στη Γ Εθνική. Το πρωτάθλημα που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, κατά την άποψη μου, θα είναι πιο δυνατό από το περσινό, με ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία αλλά και τη δική τους δυναμική. Προβλέπω ένα πιο θεαματικό πρωτάθλημα, αν και σίγουρα το “κερασάκι” θα ήταν η διοργάνωση play off και play out, που θα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και στην ομάδα μου στο τέλος να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του μεγάλου στόχου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected