Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – “Τρίβει τα χέρια” του ο Γλώσσης!

DSCN3970

Όλες οι μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις LIVE στο transfer24

Δύο 24ωρα πριν την έναρξη της νέας σεζόν και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχει ολοκληρώσει κατά 95% το ρόστερ του!

Ο…τυχερός αυτής της συγκυρίας (πάνω απ όλα όμως προγραμματισμού) είναι ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Γλώσσης ο οποίος βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση να διαμορφώνεται η πλήρης εικόνα του ρόστερ και μάλιστα χωρίς καν να αρχίσει η σεζόν. Οι σημερινές τέσσερις ανανεώσεις έβαλαν το…κερασάκι στην τούρτα και πλέον ξεκινά η διαδικασία “δεσίματος” ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν σήμερα με τους “κυανοκίτρινους” είναι οι Σάκης Παπαδής (έξι τέρματα πέρσι, ήρθε τον Ιανουάριο του 2015 από τον ΦΑΣ Νάουσα), Πάνος Μωυσίδης (παρά τον τραυματισμό αλλά και τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, βοήθησε στον βαθμό που αναμενόταν), Νίκος Τσαγκεράς (έδωσε βαρύτητα στις σχολικές υποχρεώσεις) και Γιάννης Ευθυβούλης (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στον μηνίσκο) οι οποίοι θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Όσον αφορά τις εκκρεμότητες, απομένει η περίπτωση του Αντώνη Καζεπίδη ο οποίος έχει ζητήσει να διεκδικήσει την τύχη του σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και σε κάθε περίπτωση αναμένεται σύντομα να φανεί αν θα παραμείνει στον ΓΑΣ. Δεδομένη είναι η επιθυμία του προπονητή για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ (υποψήφιος ο Σπύρος Κοτζαχρήστος, που ανήκει στον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας) ενώ δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected