Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μπαλασάς στα κιτρινόμαυρα, “Πόντιος” ο Μήτσικας!

DSC_0071-604x402Ο 22χρονος Βασίλης Μπαλασάς αποκτήθηκε από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ομάδα που διεκδίκησε την άνοδο στη Γ` Εθνική, μέσω των μπαράζ. Από το 2009 έως το 2013, αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής και την περίοδο 2013-2014 στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

proininews.gr

Χωρίς τίτλο

Η ενίσχυση συνεχίζεται. Σε συμφωνία και με τον Αγγελο Μήτσικα ήρθε χθες η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενδυνάμωσης της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο 25χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Παράλληλα, ο νεαρός επιχειρηματίας συνεχίζει τις επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μέσα στους οποίους προστέθηκε και ο 19χρονος μέσος Καλούδης Λεμονής, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον Άρη.

Παράλληλα, ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον για τον Ζαν Ακασού, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την απόκτηση του Τοπλαρί. Χθες ξεκίνησαν και οι προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν (Προβατίδης, Γιαξής, Μπουλγκουρίδης, Πολιανίδης, Σαπανίδης, Παπακώστας).

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected