Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – “Όργια” Μαρσελίνιο και πρόκριση για τον Ατρόμητο (photos+vid)

ImageHandler (3)Με τον «μάγο» Μαρσελίνιο σε τρελά κέφια, ο Ατρόμητος εξασφάλισε μια μεγάλη πρόκριση για τα play off του Europa League. Ο Βραζιλιάνος παικταράς κέρδισε δύο πέναλτι και πέτυχε ένα, δίνοντας μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΪΚ με σκορ 3-1.

Απέκρουσε πέναλτι ο Γκορμπούνοφ, τρίτο σερί ευρωπαϊκό «διπλό» (Αλκμάαρ, Σαράγεβο, ΑΪΚ).

ΟΜιχάλης Γρηγορίου επέλεξε τελικά το 4-3-3 στο οποίο είχε στηριχθεί στην προετοιμασία του Ατρομήτου, ενώ σε ότι αφορά στην αρχική ενδεκάδα και στις δύο θέσεις που προβληματιζόταν τις τελευταίες ώρες, αυτή του στόπερ και του αριστερού μπακ κατέληξε στους Λαζαρίδη και Μπιτόλο.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γκορμπούνοφ με την άμυνά του να αποτελείται από αριστερά προς τα δεξιά από τους Μπίτολο, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Κιβρακίδη. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Γοδόι με τους Ουσέρο και Γκαρσία δίπλα του και στην επίθεση οι Ούμπιδες (δεξιά), Μαρσελίνιο (αριστερά), Ναπολεόνι (κορυφή).

Ο Αντρέας Αλμ προτίμησε το 4-4-2 αλλά κράτησε στον πάγκο το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Γκοϊτόμ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Κάτω από τα δοκάρια της ΑΪΚ κάθισε το Κάλγκρεν, με τον Άλεξ στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Σάντμπεργκ, Γιόχανσον στο κέντρο και τον Άλεξ στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Οφόρι, Ετούχου, ο Ισιζάκι δεξιά, ο Μπλόμπεργκ αριστερά και στην επίθεση Μπανγκουρά, Μπρούσταντ.

περισσότερο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected