Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή για τον Αγροτικό!

agrotikosasterasfc_photo197Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Θεοδωρίδη.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 3/7/1980) συνεχίζει στον Εύοσμο μία λαμπερή καριέρα, έχοντας φορέσει στη διάρκεια της τη φανέλα του Άρη, του ΠΑΟΚ, του ΠαναθηναΪκού, του Εργοτέλη, της ΦΣΒ Φρανκφούρτης, του Παναιτωλικού και του Απόλλωνα Λεμεσού. Επίσης, αγωνίστηκε δύο φορές με την Εθνική Ελλάδας!

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης διάλεξε το νούμερο 5.

agrotikosasterasfc_photo195Τα βήματα της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας οδήγησαν τον Γιώργο Θεοδωρίδη στο «Δημήτρης Κοντικάκης» και ο ικανότατος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός δηλώνει απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, ο καταξιωμένος μέσος τόνισε ότι οι λόγοι που τον έφεραν στον Εύοσμο είναι ήδη γνωστοί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στάθηκαν ικανοί για να τον πείσουν να απορρίψει προτάσεις και από τη Super League.

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην πόλη μου και μάλιστα για τον Αγροτικό Αστέρα, ένα σύλλογο που γνωρίζουν όλοι πλέον ότι διαθέτει σταθερότητα, οργάνωση και υγεία σε όλα τα επίπεδα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται για μία τέτοια ομάδα, η οποία έχει τις βάσεις και – το πιο σημαντικό – τη θέληση για να συνεχίσει να μεγαλώνει και να προοδεύει. Ταυτόχρονα, σημαντικοί λόγοι για να υπογράψω στην ομάδα είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης και ο Τάσος Κατσαμπής, οι οποίοι ξέρω ότι έχουν σπουδαίες ικανότητες ως προπονητές, ενώ πρέπει να παραδεχτώ ότι με εντυπωσίασε και ο πρόεδρος, ο κύριος Θεοδωρίδης»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης σύντομα θα βρίσκεται στο γήπεδο για να ξεκινήσει προπονήσεις με την «πράσινη» φανέλα και ο ίδιος είναι ανυπόμονος να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της νέας του ομάδας.

«Είμαι έτοιμος και ανυπόμονος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Θέλω να μπω άμεσα στο ρυθμό της ομάδας, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να παίξω καλό ποδόσφαιρο»

Το νέο απόκτημα των «σταχυοφόρων» κλείνοντας τη συνέντευξη του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα, ενθαρρύνοντας τους φιλάθλους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι και χαμογελαστοί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είναι σημαντικό για μένα ότι μπαίνω σε μία ομάδα που έχει διατηρήσει ένα πολύ ποιοτικό κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και ταυτόχρονα πρόσθεσε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Όλα αυτα τα συστατικά συμπληρώνονται από ένα ικανότατο προπονητικό επιτελείο. Με σκληρή δουλειά και δίψα για διακρίσεις θα μπορέσουμε, εγώ και οι συμπαίκτες μου, να φέρουμε νέες επιτυχίες σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected