Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Τέσσερις ακόμη προσθήκες!

agrotikosasterasfc_photo1147Συνεχίζεται ο καταρτισμός του ρόστερ στον Απόλλωνα, με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, την κοκκινόμαυρη φανέλα θα φορούν ο 23χρονος επιθετικός Θάνος Αθανασιάδης (φωτ), που έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, ο Δημήτρης Φοιτάς, στόπερ 22 ετών (Μακεδονικός, Καμπανιακός), ο 20χρονος εξτρέμ Νίκος Ζήσης (Βατανιακός), αλλά και ο γνωστός από τη δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα τερματοφύλακας Στάθης Βασιλειάδης.

Ο τελευταίος είναι μάλιστα ο πρώτος από την περσινή Κ-20 που παραμένει και ελπίζεται ότι θα παραμείνουν κι άλλοι. Από εκεί και πέρα, κοντά στη συμφωνία είναι και ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας Γιώργος Μαργαρίτης, που έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Ιωακειμίδης κυνηγά την περίπτωση ενός ακόμη Αλβανού επιθετικού, πλην του Ελτζον Τοπλαρί.

Επίσης, αναμένει την άφιξη τεσσάρων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί τους και να ξεκινήσουν προπονήσεις, ενώ το πρώτο φιλικό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο με τον Αχιλλέα Τριανδρίας στην Καλαμαριά.

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected