Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές για τρεις!

Μεταγραφικά…χτυπήματα για Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Καλλιθέα στη Football League, δείγμα της έντονης δραστηριότητας των τελευταίων ημερών.
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-soccer-ball-vintage-background-image16709605Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Δεληζήση. Ο γεννημένος στη 1/12/1987 αμυντικός, πέρυσι αγωνίστηκε στη Λάρισα, φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης από το 2012 έως το 2014 ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νίκη Βόλου, Πόντιους Κατερίνης, Εορδαϊκό και Γαλατινή.

iraklisaox maschadoaox

1. Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ηρακλή. Είναι γεννημένος 16/5/1989 είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αία Ταύρου, Πανιώνιο, Κορωπί, Καλλιθέα, Άρη και Απόλλων Σμύρνης.

2. Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Hugo Miguel Alves Machado. Είναι γεννημένος 4/7/1982 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Sporting U19, Sp. Lissabon B, Sport. Lissabon, Estrela Amadora, Barreirense, Απόλλων Λεμεσσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άλκη Λάρνακας, Standard Sumqayit, Naval, Zob Ahan, Sanat Naft FC, Churchill Broth, Καλλιθέα.

141337222430

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για την Καλλιθέα που θα αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο τον Βασίλη Μπούζα, όπως γράφει σχετικά το flnews.gr.

Ο 22χρονος που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν σε 18 επίσημα ματς τους “κυανέρυθρους” (13 πρωτάθλημα – 5 κύπελλο) αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο στο ρόστερ της Καλλιθέας.

Ο Βασίλης Μπούζας προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Πανιωνίου και έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της πρώτης ομάδας την σεζόν 2011-12 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (24 Σεπτεμβρίου 2011), όταν χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Τάκη Λεμονή. Συνολικά έχει 22 συμμετοχές στην Super League και 10 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected