Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας – Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων 2015/2016

ΕΠΣ-ΗμαθίαςΑνακοινώθηκε πριν λίγο η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας, αλλά και οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων των τεσσάρων κατηγοριών της Ένωσης.

Όπως θα διαπιστώσετε από την ανάγνωση αυτής, δεν υπάρχει καμία αλλαγή ως προς τον τρόπο διεξαγωγής ούτε και στο ύψος του αντιτίμου που θα χρειαστεί να καταβάλει η ομάδα για να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 θα γίνει τη Δευτέρα 31/8/2015 σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα, της Β Ερασιτεχνικής στις 28/9/2015 και της Γ 1/2/2016

Ας δούμε ανά κατηγορία τα πιο σημαντικά στοιχεία :

Α1 Ερασιτεχνική 

1. ΦΑΣ Νάουσα

2. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

3. Φίλιππος Μελίκης

4. Αχιλλέας Νάουσας

5. ΑΕ Αλεξάνδρειας

6. ΑΕ Χαρίεσσας

7. Ατρόμητος Διαβατού

8. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

9. Ποντιακή Νεολαία Αράχου

10. Μακροχώρι

11. Άτλας Ζερβοχωρίου

12. ΓΑΣ Κοπανού

13. Κεραυνός Επισκοπής

14. ΑΣ Ειρηνούπολης

15. Λευκάδια

16. ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και για τη δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα απαιτούνται 150 ευρώ για το παράβολο συμμετοχής. Η πρώτη ομάδα της κατάταξης θα αγωνιστεί στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική ενώ οι τρεις τελευταίες υποβιβάζονται στην A2 Ερασιτεχνική.

Όλες οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών της Ε.Π.Ο. πρέπει να συνάψουν σύμβαση με πτυχιούχο προπονητή ποδοσφαίρου (κάτοχο διπλώματος τουλάχιστον UEFA B), προκειμένου αυτός να μπορεί να εφοδιασθεί με το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, το οποίο εκδίδει η Ένωση.


 Α2 Ερασιτεχνική

1. Αχιλλέας Νεοκάστρου

2. Απόλλων Αγίου Γεωργίου

3. Νηρέας Βέροιας

4. Νέα Γενεά Νικομήδειας

5. Αστέρας Αλεξάνδρειας (Νησαϊκός)

6. ΠΑΟ Παλατίτσια

7. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

8. Θύελλα Σταυρού

9. Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

10. Αλιάκμων Νησελίου

11. Άρης Παλαιοχωρίου

12. Δόξα Νάουσας

13. Ολυμπιακός Νάουσας

14. Ελπίδα Μονοσπίτων

15. ΑΕΠ Βέροιας

16. Εθνικός Κλειδιού

17. Θύελλα Στενημάχου

18. ΑΕ Καψόχωρας

19. Φίλιππος Μέσης

20. Ακαδημία Βέροιας

21. Δόξα Λιανοβεργίου

22. ΠΑΟΚ Κουλούρας

23. ΑΟ Μαρίνας

24. ΜΑΣ Βεργίνας

25. Μακεδονικός Πλατάνου

26. Ακαδημία Μακροχωρίου

27. Νίκη Αγκαθιάς

28. ΑΕ Σχοινά

29. ΑΣ Πατρίδας

Το πρωτάθλημα θα χωριστεί σε δύο ομίλους και θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, με τον πρώτο όμιλο να αγωνίζεται πρωί και τον δεύτερο απόγευμα. Για τη δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα απαιτούνται 150 ευρώ για το παράβολο συμμετοχής. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προβιβάζονται στην Α1 και οι τελευταίες ομάδες (μία από κάθε όμιλο) υποβιβάζονται στη Β Ερασιτεχνική.


 Β Ερασιτεχνική

1. ΑΟ Συκιάς

2. Μακεδόνας Βέροιας

3. Εθνικός Ράχης

4. Απόλλων Λυκογιάννης

5. Αριστοτέλης Νάουσας

6. Δόξα Επισκοπής

7. ΑΕ Σφηκιάς

8. Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Το πρωτάθλημα θα διοργανωθεί σε έναν όμιλο και θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Για τη δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα απαιτούνται 80 ευρώ για το παράβολο συμμετοχής.

Από την Β΄Ερασιτεχνική θα ανέβουν στην  Α2 οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ θα υποβιβασθεί στην Γ΄Ερασιτεχνική η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας.


 Γ Ερασιτεχνική

1. Μακεδονικός Επισκοπής

2. Μακεδονία Νάουσας

3. Κένταυρος Μελίκης

4. Ερμής Τριλόφου

5. ΑΣ Τριποτάμου

6. Ακαδημία Νάουσας

7. Προμηθέας Βέροιας

8. Μέγας Αλέξανδρος Βέροιας

9. ΠΑΟ Κορυφής

10. ΠΑΟ Αρχαγγέλων

11. Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ερασιτεχνικής, πέρα από τα παραπάνω σωματεία, μπορούν να πάρουν μέρος και σωματεία που θα επανεγγραφούν στη δύναμη της Ένωσης, καθώς και νεοιδρυθησόμενα σωματεία, εφ’ όσον νομιμοποιηθούν και δηλώσουν συμμετοχή πριν από την κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2015. Για τη δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα απαιτούνται 60 ευρώ για το παράβολο συμμετοχής.

Από την Γ΄Ερασιτεχνική θα ανέβουν στην Β τόσες ομάδες ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, η οποία θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως μετά το πέρας των Δηλώσεων Συμμετοχής των ομάδων.

δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

error: Protected