Γ Εθνική / Τοπικά

FC Σέρρες – ΠΑΟΚ Κ20 0-6

fc-serres-paoku20-19566Με μία βαριά ήττα ξεκίνησε η FC Serres το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι Σερραίοι έχασαν με 6-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, ξεκίνησε με υψηλή θερμοκρασία και ολοκληρώθηκε με… ανεμοθύελλα και καταιγίδα!

Αν μη τι άλλο συμπεράσματα δε μπορεί να βγάλει κανείς, καθώς αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για μία ομάδα που στήνεται τώρα και ξεκίνησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες την προετοιμασία της, ενώ η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ είναι σχεδόν ένα μήνα στα γήπεδα, έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αυτή ήταν η 3η της φιλική αναμέτρηση.

Βέβαια οι διαστάσεις που πήρε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις σε πρώτη ανάγνωση, ωστόσο τα γκολ προήλθαν από στημένα και ατομικά λάθη που σίγουρα μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά. Ειδικά πάντως στο πρώτο ημίχρονο η είκονα της FC Serres ήταν πολύ καλή, αμυντικά κυρίως και το 0-1 ήρθε γενικότερα κόντρα στην ροή του αγώνα.

Ο Άκης Βάβαλης ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα, χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, έκανε αλλαγές και σίγουρα στο φινάλε κατάλαβε ότι πρέπει να δουλέψει αρκετά προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια. Φυσικά ο χρόνος είναι σύμμαχος.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς έδειξε ότι έχει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, που πιθανόν θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο πρώτης ομάδας, όπως οι Κτιστόπουλος, Πάτραλης, Παντεκίδης, Ματέου, αλλά και ο Σερραίος τερματοφύλακας Aπόστολος Κουτογλίδης και παρόλο που έριξε τον μ.ο ηλικίας, δεν έχασε από την ποιότητα του.

Η εξέλιξη του σκορ:

40΄ Ο Μαλέσιος αφού αρχικά απομακρύνει την μπάλα προ του Μπατάεφ, ανατρέπει τον Πούφλη. Ο Μπατάεφ εκτελεί το πέναλτι και κάνει το 0-1.

55΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντεκίδη από πλάγια θέση, η μπάλα στην απέναντι γωνία, βρίσκει στο δεξί δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

66΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κτιστόπουλου, αιφνιδιάζονται άμυνα και τερματοφύλακας και 0-3.

67΄ Λάθος του Κουτζαβασίλη που δεν απομακρύνει την μπάλα και ο Κουτούσης από την μικρή περιοχή πλασάρει εύστοχα για το 0-4.

79΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κτιστόπουλου, ο Γκουτζελάς αποκρούει αρχικά αλλά στην συνέχεια ο Κραγιόπουλος από κοντά κάνει το 0-5.

88΄ Σέντρα του Καραϊσκου, κεφαλιά καρφωτή του Κωνσταντίνου και 0-6.

Η FC Serres είχε ευκαιρίες με τον Κεραμιδά να πλασάρει μόλις δίπλα από το δοκάρι στο 12΄, στο 44΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρανόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κουτογλίδης και στο 80΄ ο Αμαραντίδης σε διπλή προσπάθεια δε μπόρεσε να σκοράρει και νικήθηκε από τον Μούτσα.

Συνθέσεις

FC SERRES: (α΄ ημίχρονο)Μαλέσιος, Γεωργιάδης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης, Πολυζωίδης, Κεραμιδάς, Θυμιατής, Δημητρανόπουλος, Παπαβασιλείου, Παπίτσας, Γεράκης

(β΄ ημίχρονο) Γκουτζελάς, Μερεσιώτης, Πολυζωίδης (Κωνσταντίνου), Κουτζαβασίλης (Παπαδόπουλος), Αγγελίδης, Καραγιαννίδης, Εμμανουήλ, Βλάχος, Κούτλας, Καραμβαλάσης (Γκάλιος), Αμαραντίδης

ΠΑΟΚ Κ20: Κουτογλίδης (70΄ Μούτσα), Τοπαλίδης (65΄ Γιαλαμούδης), Παντεκίδης (65΄ Καραϊσκος), Χατζηδίμπας (65΄ Λιάψης), Τσιαμπάζης (46΄ Ράχα), Πάτραλης, Πούφλης (44΄ λ.τ Κραγιόπουλος), Γλυκόπουλος (46΄ Κιριλίδης), Μπατάεφ (46΄ Κωνσταντίνου), Κτιστόπουλος, Ματέου (65΄ Κουτούσης)

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected