Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ηρακλής – Λεβαδειακός 1-2

iraklis_levadiakos-665x363Μια ημέρα πριν αποχωρίσει από το Καρπενήσι, ο Ηρακλής ηττήθηκε στο τρίτο φιλικό τεστ με 1-2 από την ομάδα της Λιβαδειάς.

Όπως και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις, ο Νίκος Παπαδόπουλος έστησε δύο διαφορετικές ομάδες σε κάθε ημίχρονο και με αλλαγή συστήματος, ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν αρκετά επικίνδυνος χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Λεβαδειακός ήταν απλά θεατής, με την εστία του Χουάντερσον να μην κινδυνεύει για ολόκληρο το πρώτο μέρος.

Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως και για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Έλληνας τεχνικός άλλαξε ολόκληρη την αρχική εντεκάδα της ομάδας και γύρισε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2. Μπορεί να απείλησε με… μικροευκαιρίες στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Ηρακλής ωστόσο, χάρη στην επιμονή του Καρλίτος και την εξαιρετική του σέντρα, ο Λουκίνας με κεφαλιά «ψαράκι» εκτέλεσε τον Τσιντώτα για το 1-0. Αυτό που δεν είδαμε σε ολόκληρο παιχνίδι το είδαμε σε τέσσερα λεπτά. Μετά το γκολ του Λουκίνα, ο Μιλοσάβλιεβιτς με δυνατό σουτ ισοφάρισε ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσότρας ανέτρεψε τον Παππά εντός περιοχής, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα.

Στο χρόνο που απέμεινε ο Ηρακλής δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τσιντώτα και έτσι γνώρισε την πρώτη και τελευταία φιλική του ήττα με 1-2 στο Καρπενήσι, καθώς αύριο αναμένεται η αποχώρηση της αποστολής από το Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (Γιαννίκογλου 46′), Μπουκουβάλας (Κάσσος 46′), Σαραμαντάς (Καρλίτος 46′), Μπαρτολίνι (Καρασαλίδης 46′), Στάμου (Τσότρας 46′), Ιντζόγλου (Πουρτουλίδης 46′), Λάζαρ (Μακρής 46′), Χαντί (Τσιλιανίδης 46′), Ρομάνο (Λουκίνας 46′), Κυριακίδης (Πασάς 46′), Μπουλούτ (Βέλλιος 46′)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Παππάς, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μίνγκας, Κώτσιος, Μπρούνο, Σταματάκης, Μάντζιος

bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected