Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Επαφές με τον Ημαθιώτη Αλέξη Πασιαλή!

Χωρίς τίτλοΈναν παλιό γνώριμο είναι πιθανό να δουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα να φοράει και πάλι τα κοκκινόμαυρα. Ο λόγος για τον Αλέξη Πασιαλή, ο οποίος ως γνωστόν πρωτοέπαιξε στην ομάδα το 2008, αποχώρησε με τον υποβιβασμό στη Δ΄Εθνική και επέστρεψε το 2012, βοηθώντας κι αυτός σημαντικά στην επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εν συνεχεία αποχώρησε και πάλι για να συνεχίσει την καριέρα του στον Κισσαμικό (όπου είχε προπονητή τον Σπύρο Μπαξεβάνο), με τον οποίο πριν από λίγο καιρό πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Προ ημερών ανακοινώθηκε πως δε συνεχίζει στην ομάδα των Χανίων και σίγουρα η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τους ανθρώπους της ομάδας.

Κλείνουν Σαράφογλου, Χιονίδης

Δύο περιπτώσεις παικτών που εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά μεσοεπιθετικά (εκεί δηλαδή που φάνηκε πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα) είναι και οι Χάρης Σαράφογλου και Γιώργος Χιονίδης. Αμφότεροι στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, τώρα αγωνίζονται σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, αλλά πιστεύεται ότι μπορούν να προσδώσουν ποιότητα. Είναι κοντά στο να κλείσουν στον Απόλλωνα, ίσως και σήμερα και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις. Επίσης, σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ελτζον Τοπλαρί, Αλβανός επιθετικός, που έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Ιωακειμίδη.

Από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στο φιλικό με τον Αχιλλέα Τριανδρίας, άρεσαν κάποιοι όπως οι Βιλανάκης και Μεντής, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα αποκτηθούν, καθώς θα πρέπει να τους δουν σε κάποια φιλικά.

Συζητήσεις για φιλικά

Το επόμενο φιλικό του Απόλλωνα δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις. Οι επαφές που γίνονται είναι με ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αχαρναϊκός από την Αθήνα και Εορδαϊκός και Εδεσσαϊκός από τη Βόρεια Ελλάδα.

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected