Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιάννης Γαϊτανίδης : “Είναι ντροπή να αφήνουν τον Άτλα στη μοίρα του…”

DSCN8507Λάβρος κατά αυτών που άφησαν τον Άτλα Ζερβοχωρίου να φτάσει ένα βήμα πριν την οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ήταν με σημερινή του δήλωση ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Γαϊτανίδης.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Νέας Γενεάς Νικομήδειας στην οποία ανήκει φέτος ο 32χρονος πορτιέρο, μας ζήτησε να προβεί σε μια δήλωση σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στον Άτλα Ζερβοχωρίου και την προσπάθεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ώστε η ομάδα να παραμείνει “ζωντανή” και να συμμετέχει χωρίς προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είναι πραγματικά ντροπή για μια ομάδα που για πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα του νομού να την αφήνουν στη μοίρα της χωρίς καν μάλιστα να μπορεί να δηλώσει καν συμμετοχή για τη νέα σεζόν! Ο πρόεδρος της ομάδας δεν ενδιαφέρθηκε στο ελάχιστο για την τύχη του συλλόγου και παρά το γεγονός πως 10 ποδοσφαιριστές από το χωριό του ζήτησαν εγκαίρως να συζητήσουν για το μέλλον, ο ίδιος καθυστέρησε με αποτέλεσμα όλοι να αναζητήσουμε την τύχη μας σε άλλες ομάδες. Προσπάθησε τελευταία στιγμή να συγκεντρώσει τους παίκτες, ενώ γνώριζε ότι όλοι ήταν εκτός ομάδας. Σας δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια ότι κανείς μας δεν ήθελε να αποχωρήσει, είναι πολύ στενάχωρο πραγματικά που οδηγηθήκαμε σ αυτό το σημείο…”

Όπως λοιπόν προκύπτει από τις δηλώσεις του Γιάννη Γαϊτανίδη, αλλά και από το γεγονός πως πάνω από 10 ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια προσθήκη, η ομάδα του Άτλα φαίνεται πως δεν είναι παρούσα στην κλήρωση της 31ης Αυγούστου, δημιουργώντας μία άνευ προηγουμένου κατάσταση (που ίσως δεν βρίσκει “μιμητές” σε όλη την επικράτεια…) που στην πρώτη κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος (και όχι δεύτερη ή τρίτη που είναι πιο φυσιολογικό) να ξεκινά με δύο απώλειες, όπως προκύπτει άλλωστε και από το ρεπορτάζ των Λευκαδίων…

*εμείς ως οφείλουμε θα ζητήσουμε την άποψη και του προέδρου της ομάδας και θα τη δημοσιεύσουμε σε νεότερη ανάρτηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected