Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Εντυπωσιακό το φιλικό με ΑΠΟΕΛ!

αρχείο λήψηςΟ Αστέρας έχασε και το δεύτερο φιλικό στην Κύπρο, αυτή τη φορά από τον ΑΠΟΕΛ. Το “χορταστικό” 3-2 επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ακόμα δεν έχει αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της.

Ο Αστέρας ξεκίνησε και στα δύο ημίχρονα με γκολ, αλλά μετά τα πρώτα 25 λεπτά, οι αντοχές μειώθηκαν με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η κυπριακή ομάδα και να σκοράρει.

Το διάστημα που ο Αστέρας είχε ακόμα δυνάμεις, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε καλά στοιχεία, είχε δύο γκολ, δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές, Ζητούμενο, λοιπόν, πλέον για τον προπονητή της ομάδας της Τρίπολης είναι η ομάδα να αποκτήσει και διάρκεια στην απόδοσή της, μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Μόλις στο 10` Λανθαρότε και Γιάννου συνεργάστηκαν, με τον πρώτο να σερβίρει με μακρινή μπαλιά για τον δεύτερο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο “Μακάρειο”. Ο Ισπανός στο καλύτερό του παιχνίδι σε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας, είχε και δοκάρι λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο.

Ενα “νεκρό” τρίλεπτο της ελληνικής ομάδας εκμεταλλεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ, που σκόραρε στο 30` και 33` με τον Βάντερ να βγάζει δύο ασίστ και τους Χαραλαμπίδη, Πιατκόφσκι, να σκοράρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια μορφή. Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά, σκόραρε στο 54` με πέναλτι του Μπερτόγλιο (το κέρδισε ο ίδιος), είχε και κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει και τρίτο γκολ. Ηταν το διάστημα που ο Αστέρας έβαλε δημιουργία στο παιχνίδι του.

Στο 73`, όμως, πλήρωσε την αδράνεια από μία στημένη φάση, με τον Αρτυματά να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπίδη και να δίνει τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΕΛ: Κόντινα, Αρτιματάς, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Σοκό, Βινίσιους, Στίλιτς, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Βάντερ, Πιατκόφσκι

Στον πάγκο: Κίσσας, Τασούρης, Σωτηρίου, Παπαφώτης, Νάφιου, Χαραλάμπους, Τζάμας

Αστέρας: Μπαντής, Μούκαμ, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε, Μάσα, Μπερτόγλιο, Γιάννου

Στον πάγκο: Κοσίτσκι, Ντουντού, Γουάτο, Τορμένα, Σκούρτης, Ντε Μπλάσις, Νάτσης

synthsesi

arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected