Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην προετοιμασία του Απόλλων Αγίου Γεωργίου (photos+vid)

DSCN8493Το δεύτερο 24ωρο προετοιμασίας κατέγραψε σήμερα (7/8) ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και το ImathiaSportsNews βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο για το ρεπορτάζ των “πρασίνων” ενόψει της νέας σεζόν.

Με νέο διοικητικό σχήμα, νέο προπονητή αλλά και πολλά καινούρια πρόσωπα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα, που για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική.

Ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας από τον απερχόμενο Σάκη Παπαδίνα (ο οποίος συνεχίζει και φέτος στο πλευρό του Γιώργου Σπυριδωνίδη στη γυναικεία ομάδα του Άρη), είχε την τύχη να έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα ο νεοαποκτηθέντας από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, Ανέστης Σπυριδωνίδης αλλά και ο Τραϊανός Μουχτάρης. Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε η διοίκηση, το παρόν θα έδινε σήμερα και ένα ακόμη απόκτημα της ομάδας, ωστόσο θα ανακοινωθεί αύριο και θα ενσωματωθεί παράλληλα στην προετοιμασία.

Παρόντες και οι Ηλίας Σιδηρόπουλος (από Άτλα Ζερβοχωρίου), Γιώργος Χατζηγεωργίου (από Ελπίδα Μονοσπίτων), Νίκος Μιχαηλίδης (από Άτλα) και Χάρης Δημητρούσης (επίσης από το Ζερβοχώρι) που είναι οι νέες προσθήκες των “πρασίνων”, ενώ από τη Δευτέρα 10/8 θα…μοστραριστεί και η νέα στολή προπόνησης, με την οποία θα πραγματοποιήσουμε την  επίσημη φωτογράφιση.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του ImathiaSportsNews, ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης αρκέστηκε σε χαμηλούς τόνους, αναφέροντας τη νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά τη φιλοσοφία του Απόλλωνα αλλά και στην καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, οι οποίες όπως θεωρεί ο ίδιος είναι η βάση για την πορεία που θέτει ως στόχο ο σύλλογος για φέτος.

Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

*Παρούσα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου και η διεθνής αθλήτρια του Άρη Θεσσαλονίκης, Σούλα Σπυριδωνίδου η οποία προπονείται καθημερινά μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας των “κιτρίνων” σε δύο εβδομάδες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected