Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Αχαρναϊκός (1-2) ‘Ηττα με παράπονα για τους “Πόντιους”

Χωρίς τίτλοΛίγες μέρες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Απόλλων 1926 έπαιξε νέο φιλικό σήμερα στο Βώλακα της Δράμας, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Αχαρναϊκό, επίσης ομάδας της Football League.

Οι κοκκινόμαυροι βρέθηκαν από νωρίς (7′) πίσω στο σκορ όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35′ με ωραίο σουτ του Σαπανίδη. Στο δεύτερο μέρος μόλις στο 47′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες του Απόλλωνα. Το 2-1 που διαμορφώθηκε σε αυτή τη στιγμή του ματς παρέμεινε ως το τέλος, με την ομάδα του Απόστολου Πάππα να έχει σημαντική ευκαιρία στο 80′ με τον νεοαποκτηθέντα Λουρέντζι, το σουτ του οποίου αφού αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα βρήκε και το δοκάρι.

Παράλληλα, οι «ροσονέρι» ζήτησαν πέναλτι στο 52′ για χέρι αντιπάλου στην περιοχή. Σε γενικές γραμμές πάντως ικανοποίησαν με την παρουσία τους τον προπονητή τους, δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς : Βασιλειάδης, Μπουλγκουρίδης (60’ Πολιανίδης), Τσαούσης (60’ Μουτζούρης), Φοιτάς (80’ Βραχνός), Σουμέλας (46’ Μάντζιος), Γιαξής (60’ Αράπης), Σαπανίδης (80’ Ποζατζίδης),  Προβατίδης (60’ Λουρέντζι), Αθανασιάδης (60’ Ζήσης),  Τοπλαρί (60’ Βιλανάκης), Μήτσικας (80’ Μουτζίκος).

Αχαρναϊκός : Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Εμέκα, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Φιγκέιρα. Έπαιξαν και οι: Μπαμπανιώτης, Χριστόπουλος, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Χίος, Αναστασίου, Σιάμης, Τέιλορ, Ματσούκας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected