Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Εορδαϊκός – Απόλλων Σμύρνης (1-1) Θετικότατο τεστ απέναντι σε ομάδα Football League!

IMG_4479Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Εορδαϊκός και στο 2ο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασία του.

Αυτή τη φορά αντίπαλος του ήταν σαφώς μια πιο έμπειρη ομάδα ο Απόλλων Σμύρνης ομάδα Football και ίσως και Super League.

Το τελικό 1-1 ίσως αδικεί λίγο τους φιλοξενούμενους που έχασαν περισσότερες ευκαιρίες έχοντας στη σύνθεση τους περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον Εορδαϊκός που έχει πιο νέους.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Εορδαϊκός μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Μαυροματίδη ενώ από εκεί και μετά ο Περπερίδης είπε όχι στο 22ο σε τετ-α-τετ του Τζιώρα, στο 30ο σε σουτ του Παρπέϊγ, στο 31ο σε εξ΄ επαφής σουτ Τζιώρα και στο 44ο σε κεφαλιά και σουτ του ίδιου παίκτη. Ο Τζιώρας που ήταν μοιραίος και στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι στο 42ο λεπτό όπως και ο Δεληζήσης σε κεφαλιά στο 45.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58ο ο Φαρινόλα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έβγαλε σέντρα και ο Τζιώρας από κοντά ισοφάρισε. Στο 61ο τέλος κοντινό σουτ του Φαρινόλα πέρασε άουτ σε ένα φιλικό που το παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός : Περπερίδη; (60ο Παπαδόπουλος), Πασχαλίδη; (68ο Σερσέμης), Χαραλαμπίδη; (46ο Φίλκας), Λιάμη; (91ο λ.τ. Κωστικίδης), Αμαραντίδη; (82ο Βλαδίκας), Σαββίδης (46ο Πιρίτσαους), Συμεωνίδης (92ο Κωστάκογλου), Μπίκος (60ο Τσέλα), Κίτσας (68ο Αμπατζίδης), Ιωαννίδης, Μαυροαματίδης (76ο Ακριτίδης).

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης (46ο Πασαϊ, 60ο Μαυρίδης), Πάνος (46ο Ψιάνος), Γκόλιας (46ο Βαλλεριάνος), Κύργιας (80ο Κυριαζόπουλος), Δεληζήσης (46ο Γκότοβος), Λαγός (46ο Φατιόν), Παρπέϊγ (65ο Καλέργης), Μιλίσεβιτς (46ο Φαρινόλα), Βάντερσον (46ο Συμελίδης), Τζιώρας (74ο Πολίτης), Κρητικός (46ο Φουκαράς)

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected