Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΕ Κηφισιάς (1-0) Δυνατό τεστ για αμφοτέρους, δοκιμάστηκε ο Μπέντας για τους “πράσινους”

m65Το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου παίζοντας χωρίς τους Τσίμα, Κακκάβα, Καταραχιά, Μαλέρδο, Κωτσαλά, Μιμηγιάννη, στάθηκε με αξιώσεις μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ενισχυμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες, και ήταν σχεδόν απροσπέλαστη αμυντικά ενώ κι επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες.

Βέβαια η Λοκρική ομάδα βρίσκεται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας και σίγουρα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά, για να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει προς το τέλος του Σεπτέμβρη κι όχι στην αρχή όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Το τέρμα που έκρινε την φιλική αναμέτρηση ήταν αυτογκόλ και σημείωσε στο 37′ ο Τεγούσης με κεφαλιά, μετά από δυνατή σέντρα του Καντού.

Οι φιλοξενούμενοι, με αξιοζήλευτο ρόστερ, είχαν δύο δοκάρια, με τον Βέρμπη. Διαιτήτευσε ο Ανέστης Δουδούμης (Αποστόλου Γωγώ-Δόσκορης)

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης, Κόκα, Δέδες, Δημητρέλης, Καντού, Μεχμέτογλου (αρχική 11άδα), Πατσαρούχας, Δαραμάρας, Στυλιανός, Καλαμάτας, Τσάφος, Θεοδωρίδης, Ζουλέκου, Μπέντας.

ΑΕ Κηφισιάς (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Ρόππας, Καρακώστας (20′ λ.τρ. Παλαιορούτας), Έσλερ, Τεγούσης, Οσμανάι, Βέρμπης, Καραδέμητρος, Καλδέλης, Παναγιωτόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δρακόπουλος, Κατσέρης, Ζαρίφης, Χρονόπουλος, Βιδάλης, Γεωργίου.

*** Επόμενο φιλικό για το Μαρτίνο είναι την Παρασκευή 14 Αυγούστου, στο γήπεδό του με αντίπαλο τη Μαλεσίνα 2008.

bentas_str

*** Στο σημερινό τεστ, χρησιμοποιήθηκε στο β΄ μέρος από τον Ζαχαρόπουλο ο 21χρονος (30/9/1994) μέσος Στράτος Μπέντας που πέρυσι αγωνίστηκε στον Μανδραϊκό και προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μπέντας θα παίξει και στο φιλικό της Παρασκευής και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected