Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Τι είδαμε στα σημερινά φιλικά προετοιμασίας (photos+vid)

P8080016Πρώτη μέρα δοκιμών σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τις ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής (κυρίως), που έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια για την καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας.

Στις 9 φιλικές αναμετρήσεις της σημερινής μέρας (8/8) σημειώθηκαν πολλά τέρματα, με τους προπονητές να βγάζουν τα πρώτα (όχι τόσο ασφαλή) συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των σημερινών αγώνων :

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης  1-0 (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Μακροχώρι – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  2-0

Παιχνίδι με εντυπωσιακό ρυθμό, παρά τα…σφιγμένα πόδια, με τις δύο ομάδες να τρέχουν ακατάπαυστα στον αγωνιστικό χώρο. Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, που κατάφερε να πετύχει από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (Αθανασιάδης, Ντενίς), περισσότερες ευκαιρίες για το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα που είχε και περισσότερες λύσεις στον πάγκο.

Αρκετές οι δοκιμές παικτών από τον τεχνικό των γηπεδούχων, με πιο χαρακτηριστική τον Γκανέζο Ντενίς (ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί πέρσι στη Γ Εθνική) ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Πολλά χιλιόμετρα στην αντίπερα όχθη για τους “πράσινους”, που είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

φωτορεπορτάζ του ImathiaSportsNews

ΦΑΣ Νάουσα – Βέροια Κ17  1-0

Καθαρά προπονητικό χαρακτήρα είχε η σημερινή αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, στο πρώτο φιλικό τεστ των “κυανολεύκων” για τη φετινή περίοδο. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιάννη Μουρίκι, ο οποίος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, προσδίδοντας ακόμη περισσότερες λύσεις στον νεαρό προπονητή. Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Ζούρκος, Βούλγαρης, Τασιώνας, Καφές και Παπατάνος ενώ στο δεύτερο μέρος εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Η σύνθεση του ΦΑΣ :

Ιωακειμίδης, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Βλαχοδήμος Ζ., Συμπεθέρης, Μουρίκι, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Νίκου, Βλαχοδήμος Α., Πατατούκας. Αγωνίστηκαν και οι Παντζαρτζίδης, Ιτσκάρας, Δίντσης, Μπιγκάνος, Λιακόπουλος, Κερμανίδης και δύο υπό δοκιμή.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αλιάκμων Νησελίου  10-1

Δεν χρήζει κριτικής η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Καμποχωρίου, με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Ο Κυριάκος Καρασαββίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, με αντίπαλο το άκρως νεανικό σύνολο του Παύλου Ζερδαλή.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Χαρίεσσας  3-3

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας διεξήχθη τελικά το φιλικό ανάμεσα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα και την ΑΕ Χαρίεσσας, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της ΑΕΧ. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε επιθετικό παιχνίδι και την αμυντική λειτουργία να αποδεικνύεται η “αχίλλειος πτέρνα” για αμφοτέρους.

Πολύ νεανικό το σύνολο του Μάριου Κατικαρίδη, που κερδίζει σαφώς σε ταχύτητα αλλά στερείται εμπειρίας, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη που κατάφερε να επιστρέψει από το 3-1 χάρη στην εκτελεστική δεινότητα των έμπειρων παικτών. Για τους “πράσινους” σκόραρε δύο τέρματα ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή αλλά και ο Γιάννης Σουλιώτης, ενώ για τους φιλοξενούμενους τα τρία γκολ πέτυχαν οι Θωμάς Γκότσης (νεοαποκτηθέντας από Βέροια Κ17), Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος και Θοδωρής Αβετίδης, που σκόραρε κόντρα στην μέχρι πρότινος ομάδα του.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας  5-1

Άνιση η μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορά στη χρονική περίοδο προετοιμασίας.

Σαφώς πιο έτοιμοι οι παίκτες του Σάκη Γλώσση και με πολλές λύσεις από τον πάγκο, με αντίπαλο το νεανικό σύνολο του Γιώργου Δασκαλάκη που έδειξε καλά στοιχεία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εντυπωσιακός κατά διαστήματα ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, έδειξε πολλά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, ενώ δίχτυα βρήκαν για τους “κυανοκίτρινους” οι Δημήτρης Κακούδης, Νίκος Αλμαλιώτης, Ιωσήφ Κουλιανίδης, Βαγγέλης Μίσκος και Σάκης Μπάκανος. Για τους “ερυθρόλευκους” το γκολ της τιμής πέτυχε ο Αρμάντ Τσέλα.

Οι συνθέσεις :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Γιάτσος, Μωυσίδης, Βαϊναλής, Παπαλεξίου, Κούρτης, Ίντος, Κακούδης, Αλμαλιώτης, Τσακμάκης, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Θεοδοσιάδης Α., Ασλάνογλου, Θεοδοσιάδης Δ., Στέφος, Παρηγορίδης, Ρίσσου, Μίσκος, Μπάκανος, Ουέλινγκτον, Κουλιανίδης, Δασκαλίδης.

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσέλα, Μήτσικας, Τσιούλης, Κώτελης, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Δ, Κωνσταντινίδης Π, Κωστόπουλος, Βουδούρης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηιωαννίδης, Τσαούσι, Σαρμπίνος, Καλαϊτζίδης, Τσιρπανλής, Λέσι.

P8080016 P8080027 P8080116

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

Αχιλλέας Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής  1-5

Πιο έτοιμος από κάθε άποψη ο νεοφώτιστος Κεραυνός, που μετρά μία εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας από τον συντοπίτη Αχιλλέα. Ωστόσο Παναγιώτης Καραμεταξάς και Χρήστος Μποζίνης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να παρουσιάζονται με πολύ νεανικό σύνολο, δείγμα της φιλοσοφίας του προπονητή αλλά και της διοίκησης.

11830773_10200663472666224_1880742099_n 11850849_10200663470866179_1045080000_n 11853785_10200663470946181_446417464_n

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Καρυπίδης, Λύτης (πεν), Εμμανουήλ (2) και Παραστατίδης, ενώ το γκολ των “κυανόλευκων” πέτυχε ο Τάσος Παρθενόπουλος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού  5-1

Παρά το γεγονός πως μετρά μόλις 5 μέρες προετοιμασίας, ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ έδειξε να μην επηρεάζεται και πέτυχε πέντε τέρματα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Σκόρερς για τους “ασπρόμαυρους” οι Ζωγράφος (2),  Χαρισούδης, Μαρτσέλος και Στεργιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected