Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης (1-0) Ξεμούδιασμα και ανάγκη για ενίσχυση (photos)

11825795_505300582979339_6612342500845888489_n

Πρώτο φιλικό για τις δύο ομάδες στην καλοκαιρινή προετοιμασία και αμφότεροι έδειξαν στοιχεία που χρήζουν συζήτησης και ανάλυσης.

Ο μεν ΓΑΣ Κοπανού, μετά από 15 περίπου μέρες προετοιμασίας και την ενσωμάτωση όλων σχεδόν των παικτών στις προπονήσεις, έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε το επίπεδο της ετοιμότητας. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα αντιμετώπισε μία ομάδα που έχει μόλις τέσσερις μέρες προετοιμασίας και σε κάποια σημεία του παιχνιδιού φάνηκε η διαφορά, ωστόσο πιέστηκε αρκετά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας πως πρέπει να ενισχυθεί με μία-δύο λύσεις ακόμη.

Από την άλλη μέρα με τον πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης αγωνίστηκαν πολλά νέα πρόσωπα αλλά και αρκετοί υπό δοκιμή, με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη να λαμβάνει τα πρώτα στοιχεία για την ομάδα που διαθέτει. Απόντες για τους φιλοξενούμενους οι Βασίλης Γιαουτζής (ίωση) και Βαγγέλης Παντζαρτζίδης (τραυματίας).

Σκόρερ για τους “κιτρινόμαυρους” ο πρώην παίκτης του ΑΣ Ειρηνούπολης, Θοδωρής Πέτγαζλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Ταραπάνος, Χαραλαμπίδης, Πρόιος, Τζιβάρας, Αυτζής, Κελέσμητος, Μπούφι, Σπυρίδης, Πέτγαζλης, Σπανός. Αγωνίστηκαν και οι Στογιάννης, Σιδηρόπουλος Θ., Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης Κ., Κωστογλούδης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Αργυρίου, Χουϊλουλίδης (υπό δοκιμή), Παπαδόπουλος Ν. (υπό δοκιμή), Παπαϊωάννου, Μιχαηλίδης (υπό δοκιμή), Κουκουράκης, Καλφούντζος, Ατματσίδης (υπό δοκιμή), Καρυπίδης, Τσιούπρος. Αγωνίστηκαν και οι Βαλδήρ, Συμεωνίδης, Τενεκετζής, Παρσόπουλος, Τζεϊρανίδης, Παπαδόπουλος Λ., Τερζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected