Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Βασίλης Τσάρτας – Βραβεύτηκε από τη Σεβίλλη!

ImageHandlerΣτο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ, η διοίκηση των «ρόχας» παρουσία όλων των Ισπανών δημοσιογράφων, τίμησε τον el mago.

Πριν τέσσερα χρόνια έτυχε υποδοχής … αρχηγού κράτους στην επιστροφή του στη Σεβίλλη. Ο λόγος ήταν πως οι «ρόχας» τον είχαν αναγορεύσει σ’ έναν από τους 50 κορυφαίους ever που έχουν φορέσει τη φανέλα τους και φρόντισαν να του αφιερώσουν ένα διήμερο προκειμένου να τον βραβεύσουν. Ε, και; Αυτό δεν εμπόδισε τους Κυπελλούχους του Γιουρόπα Λιγκ να επαναλάβουν την διάκριση και στο ΟΑΚΑ.

Στο ημίχρονο λοιπόν του φιλικού της Σεβίλλης με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Χοσέ Κάστρο παρουσία όλων των δημοσιογράφων που συνόδευσαν τους Ανδαλουσιάνους στην Αθήνα, βράβευσε εκ νέου τον Βασίλη Τσιάρτα προσφέροντας του τη φανέλα (της φετινής μάλιστα version) της ομάδας με – τι άλλο – το 10 στην πλάτη. Κίνηση ενδεικτική του απόλυτου σεβασμού που τρέφουν οι Σεβιγιάνοι στον el mago και που παράλληλα έτυχε και δεικτικού σχολιασμού από τα ισπανικά media για το πώς η ΑΕΚ δεν ακολούθησε αυτή την κίνηση, ειδικά στο συγκεκριμένο φιλικό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected